Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivjeli robovlasnici dole robovi...
SNSD beeeeeeeee beeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑HDZ beeeeeeee beeeeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑SDA beeeeeeee beeeeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑beeeeeeee beeeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
@SamoNekSeNePuca ,,malo im je do 22 sata,ja bih to povecao na citavu noc do jutra.
sta do 23 treba da rade od 00.00 do 00.00
Delta veća od države!
Radi ti nedeljom do 22h govnaru jedan! Jos malo,pa necete dati radniku da dise,a kamoli sta drugo!
Da mogu kako ostavili bi ih i 24 a samo usput da nešto pojedu i još nasmiješeni ima da budu. :-( Ali je i do nas. Iz protesta ni ja niti itko od mojih bližnjih ne idemo nedjeljom u trgovine. Malo, malo discipline i sve se stigne u onih 6 dana.
meni nešto ovdje nije jasno, dali je istina da je zakonski u bosni radno 40sati sedmično? ako je to istina zašto se narod žali što prodavnice rade dugo? valjda onda imaš više smijena+ više ljudi zaposleno? ili ja tu griješim?
I dalje se okupljajte kod Dražinog spomenika, eto vam njegovih nasljednika!
A koliko je njima radno vrijeme u skupštini?
Oblačim radnu majcu, izgužvanu kecelju Na pos'o idem smrknut jer radim u nedelju .....
A gdje su sad ovi veliki provokatori iz RS i Srbije da pricaju o fekalistanu, SDA talibanima itd. Jel cekaju da srbin srbina sjekirom sjece ili sta vec sa 4S. Nisam zadovoljan, al mi je bolje nego njima. Kad Nedjeljom izadjem u SCC ili BBI sasvim uredno me usluzi Jelena sa Pala ili Milica iz Lukavice.
Glasali su dobili su . Kako sijes tako i zanjes samo ih derite nema razlike izmedju onih koji glasaju i onih koji vladaju
Uvedite radnicima još porez na rad u neradne dane.
Netrebaju vama muslimani za neprijatelje pored vaši braće srba
Svejedno onaj kad savrsi, sok sve obavi i razduzi- produzi bar sat... i obavezno traze da se dolazi sat ranije.. tuga
Draško na aparatima. Mislim da bi i aerodrom u Trebinju trebao raditi barem do 20:00. Glupo je da radi 0-24.
Radnici u tržnim centrima trebaju razmišljati šta oni mogu dati tržnim centrima ,a ne tržni centri njima.