Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je zapela za jedan od 3 kamena temeljca
hahahah
hahahahahaa nerminatoru....kralju!!!! :D hahahahahaha A evo jos jedan primjer drzave i privatiika....citava se drzava digla na noge oko ovog projekta,a jedna TIbra pacific pravi trecu hidroelektranu. Jedini problem je ovo drzave,sto drazava sugava ne stitit radnika...da je propisana minimlana 1400KM,pitao bi vas ja da li neko imao 400 radnika,ili 200 radnika....odnosno sporije bi se bogatio,a radnici bi reciprocno s njim isli naprijed!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Traljav projekt, traljav izvodjac, traljava radnja. Povjereno Strabag/Koncaru, sto je znak da ce, ako se nesto i napravi drzati desetak godina. A ako se ne napravi, onda slijede tuzbe u kojima ce Strabag olesiti Elektroprivredu BiH, kao sto je olesio budzet genocidistana. Ova kompanija zivi na osnovu lopovskih ugovora.
@fantom slobode, imas ti po Austriji mali milion kompanija i banaka koje su osnovane da bi koruptivno djelovale u nesredjenim drzavama. Kladim se da su u vrhu SDA debelo nekog platili da bi se uopste pocelo sa ovim sranjem od elektrane koja ne treba nikome osim nekolicini stranackih uhljeba.
Fahro i Kakir na aparatima
Za sve je bake kriv, tako je mnogo lakše zaobići ogledalo...
Krajnje je vrijeme kirbas da se ti vratis na baustelu da dovedes to u red😃
reko sam ja nemojte ljudi srkletit u poslu al oni navalili da završe centralu prije vremena...
Ma, samo nek padaju, bitno je da su počeli radovi i da se radi i pravi!!! Sad ide TE Banovići, Blok7, TE Kakanj, samo naprijed BiH!!!
Obustava radova do idućih izbora.
odmah baketa zovite neka svecano otvori novu dizalicu, nek se popisa na nju da je posveti
Jel danas srijeda ili cetvrtak?
Nije se valjad slomila koliko vidim na slici
Dugo vam je i bila...
probo nikšić da vozi neznase da lije imo šljem na glavurdi
Desava se svud u svijetu samo naprijed. Ko neradi taj i negrijesi.
Ne radi i ne grijesi, tako su nas ucili u skolama :) Ne ide odvojeno
Ovo je odgovor na gore prvo pitanje obrazovanja bez prakse i iskustva.I ovi koji su je postavljali i onaj koji je njom upravljao da je bilo vise iskustva i prakse mozfa nebi pala
U Vranduku sve naopako.....
najvažnije je da niko nije stradao