Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek vi \"ozivite\" pred izbore, ne bil nas dodatno razdvojili, nakon izbora napravite koaliciju i opet nestanete do narednih izbora!!! Haris je najveci muljator, sram te bilo!
Bolje da podijelite rvatima Bagere da ljudi mogu iskopat masovne i sekundarne ovim nesretnicima. Kako drzava da ima napredak pored ovakve stoke gdje svake 4 godine neka stranka mora od svoje bijede da izdvaja za ovu socijalnu nakazu.
\"Ovo akcijom želimo još jednom skrenuti pažnju lokalnim, kantonalnim, federalnim i državnom organima vlasti da je veliki broj stanovništva BiH u stanju socijalne potrebe i da organi vlasti moraju iznaći sredstva kako bi se teret aktuelne ekonomske krize ravnomjernije podnio\", stoji u saopćenju. A ko je to na vlasti???? VI foteljasi!!! Ali, necete jos dugo!
Ovo nije ni zavrijedilo komentar! FUJ!!! Stranka za FOTELJE, a najmanje za BiH! LOPOVCINE!!! FUUUJ!