Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je kriv reis Ceric.... Btw, ufatite me za mudo labudovo svi odreda...
Interesannto je da se kod nas toliko ljudi poziva na svetost relgijie, kokretno kod nas u federaciji Ramazana, a pogledajmo samo rjecnik na ovim forumima. Nesto tu ne fercera!?!? Neso nije iskreno. Sta li, Boze?
ej moj Sejo Golosu! poceo si da fuseris, opasno! ;)
revenge of Peppa the Pig
Strasno. A da neko bude povrijedjen u serijatskom centru ne mogu mu dezinfikovat ranu jer nema alkohola.
Salih Music je peder
kao i u svim drugim urusavanjima drzavnih institucija sistema na svim nivoima vlasti, uz flagrantno krsenje osnovnih ljudskih prava i sloboda, tako su i u ovom na izgled banalnom primjeru uzroci urusavanja (sreca u nesreci bez ljudskih zrtava) u kriminalu, korupciji i nepotizmu.
moguce je pasti sa eskalatora totalna nebuloza i to sa samoga vrha
Treba provjerit jel ima ko islamofobičan u toj tuzlanskoj firmi....... Nije to slučajno za ramazan!
Fasadu je izvodila firma Alpam i Tuzle koja je fasadu od 5-6000m2 radila 2 godine i sfuserila naravno sve .pa pogledajte ploce trespe sa strane .jos nisu ociscene od nekog maziva .losi do bola al zato jeftini ( sto znaci moze se ugraditi).al n BBI centru mena ugradizvanje jer je to sve njihovo .glupo bi da kredu od sebe...a ko zna posto lopovi mozda ima se omane..
ma vazno je da je ziva glava, a stakla ce uvijek pucati. inace osiguravajuca kuca je saopcila povrijedjenima da imaju pravo na obestecenje u vrijednosti od tri hair dove jednog od lokalnih hodza.
nisu krivi izvođači radova nego su krivi arapi koji su požurili s otvorenjem ako se ne sjećate.... ova zgrada nije prošla sve sigurnosne provjere.... bem im mater arapsku gladnu para....
Kao prvo, vidim da mnogi nestrucnjaci komentarisu. Ili je greska u kaljenju stakla ili u proracunu samog ucvrscenja istog (4 srafa) Po meni nacin na koji je staklo pricvrsceno na fasadu se ne praktikuje na ovaj nacin, rupe u staklu na mjestima sarafa su preblizu ivici stakla. Moguce je da su oko srafa zaborvaili plasticne distancere, tako da je doslo do tvrdog oslanjanja stakla. Velika je mogucnost da je i staklo lose kaljeno, tako da nije moglo izdrzati ni udar vjetra ni razlike u temperaturi. Ovo se ne moze predvidjeti prilikom tehnickog prijema, jer izvodjac radova garantuje na osnovu atesta da staklo moze izdrzati naveden napone.
hahah teroristicki akt..
Cekat cemo da se nesto bolje/ljepse napravi u BiH odnosno u regionu...