Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@YU-Star Cijeli Svijet vec 6 vjekova trci u multikularnu Bosnu da nauci civilizacijeske tekovine genetski neizopacenih. Eh, kako su sretni, nasli prosvjetljenje kod tebe YU-Star i hoce te provodit po CIJELOM SVIJETU da ti i njih NAUCIS. Ovdje je rijec o bolesniku Pack, ali ako se ti javljas....
U Bosni traje bitka izmedju gradjanske opcije-civilizacijskih tekovina i fasista-rusitelja i mrzitelja Bosne,zemlje u kojoj su se rodili i koja im je svojevremeno pradjedove primila i dala kuce i kucista.Na zalost,primitivni necivilizirani skutori i vlasi su unistili multikulturu Bosne i Bosanaca.Unistili su 6 vijekova staru tradiciju multikulture drzave Bosne a koja ih je svojevremeno primila!To je i jasan znak da za multikulturu i civilizacijske tekovine nisu svi narodi,jer neki su genetski izopaceni u psihopate koji mrze sve Bosansko,koji mrze multikulturu i zalazu se za fasizam,koji obozavaju ratne zlocince i ubice,koji podrzavaju genocid i etnicko ciscenje.
JA MISLIM DA JE PRVO DORIS OGROMNIM CRNIM STRAPON-OM KRESNULA NASEG MINISTRA SVENA, PA JE ONDA ON NJOJ TAKO ISTO VRATIO. NI JEDNM OD NJIH NI LIMUNOM NE MOZES SKINUTI OSMJEH SA SRETNOG LICA.
Ova je poznata da trazi da je neko iz domace pratnje opali, da pop**shi. Voli da kleptomanski ukrade mobilini, trazi da joj se uplati mobitel ko fol slucajno, da smota peskir iz hotela. PItajte Ziju.....
Nemoj se ti samo sikirati teto, nije vazno a mi cemo njima svakako mjk jbt. Nego vi u EU ste umni ljudi i posjedujete cinjenice. Zasto curvati nisu pravoslavci a cervi katolici? Sta kaze papa K o svemu ovome?