Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo li ti duduk ma.micu a i tebe u usta, kur.vetino jedna, do juce si drugo pricala a sad podrzavas genoci i sto je genocidom stvoreno sto navodi na to da si mozda i ti jedna od mnogih projektanata genocida i genocidne tvorevine tzv:\"rs\", i kako te nije sramota da dodjes na jedan takav skup koji organizuju vodje genocida, jesi li dobila pozivnicu od drzavnog vrha ili od vodja genocida i genocidne tvorevine? Zar ne treba da ignorises genocidnu tvorevinu a da saradjujes sa drzavom BiH i drzavnim organima, Kur.vetino.
nam sve dolazi i soli pamet. pa zar je sudbina nase Bosne u rukama ovakvih probisvjeta. Ko joj dade ovakav poso?
nije dorasla funkciji koju obavlja. ko je dade na takvo odgovorno mjesto. pa ona nije svjesna sta znaci ukidanje OHR-a u ovakvoj situaciji. Ko ce tumaciti jednostrane poteze sutra ako se OHR zazvori. G l u p a c a. Kako je samo dobila ovakvo mjesto u Evropskom Parlamentu.
AMPAK NABIJEM TI GA SAMO TAK KAO I DORIS PAK...HAHAAAAA....ŽIVILA VELIKA BOSNA I HERCEGOVINA
MARŠ PROFUKNJAČOOOOOOOOO,TREBATI ZABRANITI DOLAZAK U BIH JER TI SI ODAVNO NA STRANI VELIKOSRPSKE IDEOLOGIJE,,MARŠ KUJO POKVARENA,J,EBEN I TEBE I EUROPSKU UNIJU AKO TAKO RAZMIŠLJAJU KAO TI FUKSO