Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majko, neka si ziva i zdrava sa svojom djevojcicom!
@gurabijaa Pa šta će. Neće je ostaviti da se sama porodi??? Svašta.
A šta, pretpostavke su bile da će zbog korone na svijet donijeti zmaja !!??
Hoće li testirati te doktore i osoblje? Mnoge idu tim doktorima dobro je znati kome ne ići
Odmah joj japanski Avigan dati, jos ima da dijete doji i eto vam vase zenicke studije o ucinkovitosti antiviralnog Avigan-a
Heroji u bijelom,svaka čast.
Svaka čast ljudi! Imate lavovsko srce! Znati da rizikujete vlastiti život i ipak bez oklijevanja spasiti jedan mali život je nešto najveće i najdragocijenije što posjeduje ljudska rasa!!!!!! Stop hejt komentarima!
Ko da su skocili u kavez sa lavobima, s ne pomogli pri necemu za sta je zensko tijelo namjenjeno i spremno. 😂 Al.eto hrabri doktori, heroji, porodili bebu, treba ulici ime dati po njima. Koje ste vi ovce pa to vise nema smisla.
Zenicka bolnica nikad nije bila na boljem nivou, naravno daleko je to od idealnog stanja ali u poredjenju sa prethodnim godinama ovo je veliki napredak. Neurohirurgija radi punom parom, ne vracaju pacijente kuci radi glupe korone, svaka cast!
"Ljekari Kantonalne bolnice Zenica jutros su obavili i drugi porod pacijentice iz Zavidovića pozitivne na koronavirus koja je na svijet donijela djevojčicu." KAd su je prvi put porodili?
Zenicka bolnica. Na stranu to sto je ova vijest mali podvig. Samog izgleda bolnice i uslova u njoj - bolesnicke sobe i hodnici bez prozora, memla, smrad, zadah - bi se postidila svaka drzava treceg svijeta. Na Balkanu je jedino Klinika za infektivne bolesti u Beogradu gora od nje. https://www.espreso.rs/vesti/drustvo/191503/ovo-su-zbranili-da-snime-kamere-ovako-izgleda-klinika-za-infektivne-bolesti-u-beogradu-video
Bravo!