Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvalite se Sebiji! Dok Sebija pravi ustede i tzv put pacijenta, guse se domovi zdravlja koji nemaju kapacitet da prime toliki broj pacijenata. Sebija ce svima napraviti brzi put za 2 metra pod zemljom.
I prije sebije je ovo bilo!!!
@ZakoniRed ne budi naivan i neinformisan, Sebija je upravo odgovorna za kompletno zdravstvo kantona, eto ostao je jos jedino sporan taj dekan med.fakulteta. Sjeticemo se kako je gusila klinicki, saljuci pacijente iz opce, tako sada gusi i domove zdravlja i opcu. Ali zato na KCUS-u ljekari i med.osoblje radni dan mogu prespavati jer nema ni pacijanata ni materijala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ali zato privatne klinike rade kao lude, isti ti doktor rade na tim privatnim klinikama a neki su i vlasnici istih
@PopusioGaLaktasenkoD miran keru talibansko-vehabijski ne laj dobices brnjicu :):)
RTG izmišljen u pretprošlom vijeku a mi ih još nemamo dovoljno ili nikako. Treba SIPA provesti akciju kodnog imena "Bijeli mantili".
Da kojim slučajem treba nekom rođaku od zaposlenih tu, sve bi radilo i bilo u funkciji
šalji na KUM!
Domovi zdravlja posluju po pravilniku koji nema ni Svedska. Samo 15 pacijenata dnevno je normativ za DZ sto je broj koji bi se mogao ispunit "uz kafu " ostatak vremena slobodne aktivnosti. Zato im i ne valja Sabija koja uvodi red
@br1 ...Bakije su najveca zlocinacka organizacija ...2000 km je najeftinija dzenaza ...
Svako poboljšanje u radu zdravtsva znači direktan pad prihoda dioničarima i taldžijama u pokopnom društvu Bakije :( Po onoj narodnoj: dok nekom ne smrkne drugom ne svane !
...čitavo zdravstvo kantona je u fazi "ili štela, ili novac". inače si mrtav. eventualno te tako upokojenog skupe sa poda, gratis, da im ne smetaš dok laprdaju naprazno.
Ne mogu napasti Sebiju, nekad se čekalo GODINAMA, sad samo sedmicama ! Bakir na skupu SDA povodom 27 godina na vlasti izjavi: I BiH njom neće vladati osim Bosanaca i Hercegovaca. Kako je Sebija Crnogorka znaći neće ni ona, nego ostaje posvećena borbi u zdravstvu, vjerovatno kao ministar zdravstva u KS ili će tako ministarstvo uvesti bez portfelja u vladi FBiH. Bakir spomenu ulazak u EU 2025 godine ( ako bude EU) ali ni slova o borbi protiv korupcije do 2025 osim Sebije
Znakovito je i da Klix uzima Interview od Sebije mjesto da izvješćuje sa proslave SDA i govora prvog u Bošnjaka ??? A čega je to znak ? Pa eto zaključite sami.
@br1 ...napisah prije 2 mjeseca, sebija "puca" u politiku. sada joj grade "stručne reference". imali smo miru marković preko drine. sad je prešla rijeku.
Ja nemam tih problema mene su skinilu sa zdravstva vec 1998 god-
dok te oni pregledaju možeš umrijeti deset puta
veliki nerad :)