Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA DONORU i njegovoj nesebičnoj i humanoj obitelji koja je u najtežim trenucima rekla: "DA! Želimo da darujemo organe". To nije ni malo lako, ali saznanje da ste spasili dva života sve to nadoknadi.
Svaka cast za Tuzlu,ovdje kod nas na Kcusu u Sarajevu su totalni retardinjosi 95% cast izuzetcima kojih je jako malo.Samo gledaju da te se kutarisu i da te prebace nekom drugom.
Svaka čast doktorima i medicinskom osoblju na uspješno završenoj operaciji,posebno zahvalnost trebamo iskazati osobi N.N koja je pristala i vjerovatno dok je bila zdrava potpisala donorsku karticu i zahvaliti toj porodici stradalog koja je to odobrila i naravno svima onima koji su neposredno učestovali u ovom humanom djelu.
Ovi ljudi trebaju da imaju 7.000+ KM platu a ne neki političari koji uništavaju živote građana
Najhumaniji čin koje ljudsko biće može uraditi je spasiti drugo ljudsko biće! Na žalost iz tragedije se rodi novi život na dar...
Kad dodje na red za 5 god
tuzlanski doktori zeničkim bubrezima liječe sarajevske pacijente