Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet ponavljam da sistem ne stima!
a fol dosli testovi
@Sajonara zavisi iz kojeg ugla gledas 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
FADILE,SOLAK, i ostali TEST,TEST,TEST
Obavezno TEST TEST TEST...
solaka za predsjednika........kucnog savjeta...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E,ovo nikako nije dobro..znaci obadvije bolnice kontaminirane..zajedno sa ljekarima i ostalim osobljem...joj...
Dolaze nam na naplatu kupljene diplome i stranacke pozicije u kriticnim institucijama
Izvor zaraze u zdravstvenim ustanovama, a imamo policijski sat, ne smiju djeca i stariji vani, itd! Apsurd!
Nedaj se Menso
Borba protiv virusa,U vogosci troica uhapseni,svadba pucali iz pistolja,u Prnjavoru muskarac vozio bez dozvole pijan u policijskim satima,na Bascarsiji dvojica polupali policiju, Covjeku dosadilo cekati na pregled i pljunuo medicinsko osoblje otislo u izolaciju, direktor Tuzlanske bolnice nema pojma utkud njegovoj radnici virus. ITD itd muko moja predi na drugoga.
korone su silni virusi,pošteni, realni, nema diskriminacije,tamane... nit' po babu ni po stričevima... kol'ko su se vlastodršci uspaničili!!!žao im naroda, he he / boje se za svoju guzu/ virus siromaštva ubija kontnuirano,to njih ne brine,njih ne može zaraziti.
"Četiri lekcije se čine jednostavne i financijski izvedive: brzo djelovanje, testiranje širokih razmjera, utvrđivanje bliskih kontakata zaraženih te ona ključna mjera - potpora građana. Južnokorejska ministrica vanjskih poslova Kang Kyung-wha prošli je tjedan za BBC dala intervju u kojem je ključna lekcija bila da je zemlja razvila testiranje na virus i prije nego što je imala značajan broj slučajeva.'
Je li ovo opet usao sazad? Ma samo nek se testovi ne trose, skupi su testovi...
Sprijeda il' sa zada; pitanje je sada?
Mi kao drustvo smo nemarni a zelimo da nam je sve taman!
Dakle, sad vec imamo dva grada u koje usla corona... ne valja...
na klixu pise 269 zarazenih, a na avazu 278 u ovom momentu , ocete se dogovoriti oko brojeva ?
Pa kako se to desilo jer mi imamo kako Sebijica kaže stručna i odgovoran ljekarski tim koji zna svoj poso. Serem vam se u usta
i pade Zenica bez ispaljenog metka
Dajte malo saberite se, Zasto stalno pljujemo po sebi. Pa ni jedna drzava na svijetu nije bila spremna na ovo. USA je samo za 48 sati postala novo zariste, a na samom pocetku su se sami ismijavali pandemiji. Nikome ni ljutnja, a ni bijes nije potrebna u ovoj situaciji. Pratite kojim se razvojom pandemija ponasa u drugim krajevima svijeta i molimo se da BiH zaostaje kao i do sada. Budite zdravo!!