Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javi kevi da mi duguje petaka od sinoc, lafo nije imala kusura tiha noc nesto nije imala musterija
Strsljo lave...DO SUDNJEG DANA ces ovdje zivjeti u BIH...samo da znas...
RS zna svoj put,a to je sloboda !!! Nijedan srbin ne zeli Bosnu,niti ijedan zeli da zivi s bosnjacima u istoj drzavi....toliko o Bosni
Za Srbina-Nemozete jado ni da te koje imate namirite vec traze nas da ih ispunim srecom.Viagra za RS inace ce te ostati bez mladosti
bla bla, truc truc mi ne zelimo sa b a l i j a m a taman da dovedte najljepse zene iz EU i date ih na koristenje necemo i cao!!!
More, će im Mile dođe, neće niko smjet da zucne. Jedini koji Miletu i isomišljenicima može rascopati njonju je onaj sa šeširom, kariranom košuljom, i mamuzama na čizmama. Ako on hoće - hoće. Ako neće, ništa od ove dal\' evropske dal\' federalne nejači.
jedno je rijesenje raspad drzave i kraj nema tu nista drugo da se radi da bosnjaci vole srbe pa i nekako ali ovako nikad zajedno
ali naj3bacemo ako saznaju da mrzimo evropske drzave i da smatramo dobrom drzavom, drzava kao titoslavija.
svaka cast pariz!ne spavat vec energicno radit na konstrukciji i reformama a ko to opstruje i bloku=ira ima suda pa tuzit!u strazburu i vrg=hovnom sudu bih-e!
Eee Srbi, sjetite se svoje istorije - najbolje sluge Turcima ste bili, mislili ste da ce se to zaboraviti, ali JOk BRE (turske rijeci heheheheheheh) jednom Turcin - vazda Tucin, prtavoslavac ili ne...ucite Srbi svoju STVARNU istoriju i ne izmisljajte kojekakve Kraljevic Marke - opsa i on bjase turski sluga heheheheh Pozdravljam odluku iz Pariza.