Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za redakciju Klix-a. Samo nastavite, ove vijesti svaki dan trebaju da se vrte. Da se ne zaboravi u kakvoj kriminalističkoj vukojebini živimo. KAPA DO PODA
@zazi, svi su ti konkursi naštimani. Banditi iz vlasti na taj način uhljebljavaju svoje botove i poltrone. Provjerite Općinu Centar i uvjerit ćete se kako je KOS-ovac i budžetska štetočina Nedžad Ajnadžić uhljebljavao članove Asocijacije mladih SDA. Amina, Nina... Ili kako je dovodio svoje odane kadrove iz drugih institucija koji će pomogati u izvlačenju budžetskih para kroz tendere i općinske projekte. A sve je to zbog onih 10 posto u koje se treba ugraditi.
Svi ti konkursi su naštimani. Banditi iz vlasti na taj način uhljebljavaju svoje botove i poltrone. Provjerite Općinu Centar i uvjerit ćete se kako je KOS-ovac i budžetska štetočina Nedžad Ajnadžić uhljebljavao članove Asocijacije mladih SDA. Amina, Nina... Ili kako je dovodio svoje odane kadrove iz drugih institucija koji će pomogati u izvlačenju budžetskih para kroz tendere i općinske projekte. A sve je to zbog onih 10 posto u koje se treba ugraditi.
Ajnadzic najveci kriminalac Cigan zvani deset posto
Sve po zakonu.
svugdje je isto u državnoj službi, pa naravno i u ADSFBiH.
Krivcna odogovornost...zloupotreba polozaja. Kazne. Bez toga je ovo sve trla baba lan...
Ja mislim da ce poslije izbora se dosta stvari promijeniti.
@iluzija To raja govori pred svake izbore. Nema ovdje promjene, jedini izbor je atomska i ponovno gradjenje temelja
Imaš lijepo ime i zacvjeti se Kitom, pa se lijepo istuširaj, Čuj to!
nije "ozbiljan propust" kad namjerno kršiš zakon.
U ovoj zemlji se PRAVO I PRAVICNOST svakog dana sve vise izbacuju iz upotrebe evo vec dvije i pol decenije.Najslikovitiji primjeri su za to Dzenan Memic i David Dragicevic.
Nije to odsustvo vladavine prava nego PRISUSTVO VLADAVINE ORGANIZOVANOG KRIMINALA UZ ZNANJE SIPE , predsjendika VM Penisa i Čovićeve glavne državne tužiteljke Gordane TAdić ! Sada prije nizbora JE TZREBALO HAPSITI PO TOJ TEMELJNOJ DRŽAVNOJ AGENCIJI ne bi li se narodi drogirani vjerom probudili za izbore i NE izabrali one koji ih OVAKO LEGITIMNO NE PREDSTVALJAJU !
Sve poznato i isto vec godinama a glupi narod opet glasa za istu bagru....nismo zasluzili bolje
dobro jutro kolumbo
Koliko nas suvišni uhljebi koštaju Bože dragi.
haram zarada sve. polako...
@cupkoba1971 sta uzivaju dovuceni papci sa selendri ovdje im dali posao i odmah ih uvalili u velike stambene kredite da grcaju do penzije.
Neven AKšamija je bliski rođak BAkira IMTa koji je izjavio da je najuži krug svoje stranke očistio pred izbore od korupcije. JEste ruskovodstvo stranke al NIJE DRŽAVE OD SVOJIH NAJBLIŽIH ! Buahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahah
Akšamija je član SDS.. Njemu ništa nije sveto. Radi sopstvenog interesa učlanio se u stranku koja je provodila politiku zla i genocida, koja je organizovala agresiju na Bosnu i Hercegovinu. I šta reći o govnetu Akšamiji...
Neven Akšamija je oličenje mafije u Sarajevu. Taj tip direktno dogovara sa direktorima institucija ko će biti primljen i na koje radno mjesto i pored provođenja konkursa. Za Akšamiju e vrijedi konkurs za njega je to samo pravna formalnost koju treba provesti i kojoj treba pronađi rupe u provođenju, kako bi on proveo svoj lični interes. Čovjek direktno dogovara sa pojedincima iz komisije koji kandidat će biti kažnjen a koji nagrađen bodovima u konkursu kako bi pravi kandidat prošao.
konkurs za finansijsku policiju: dodje dijete sehida koje u potpunosti odgovara uslovima konkursa, prodje pismeni i usmeni ispit - plus "ima povlasticu kao prioritetu zaposljavanju" (zakonom definisano, a ono sto je zakonom definisano za njih ne vrijedi) - zaposlena zena od savjetnika ministra finansija (jer su toboze u istoj zgradi) koja nije prosla usmeni test - i onda kazu vjeruj u ovu drzavu...za kakvu drzavu moj stari dade zivot...