Premijer KS Besim Mehmedić
0
"Ovoj vladi dajem ocjenu sedam"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha,...Stanovi za mlade od 50 godina...Hahahaha
Fgr imam osjecaj za tebe recesije nema garant radis negdje kao telecom ili elektroprivreda haj nije bitno nepricamo o tebi vec o ovom svilenom Mehmedicu.Ukini levatu kantone,ministre tolike i njihovu pratnju sto ih cuvaju.
CITAT Premijer Kantona Sarajevo Besim Mehmedić, najavio je javnu sjednicu Vlade KS-a u Domu mladih kada na dnevnom redu bude Nacrt budžeta. Pozvao je sve one koji žele da participiraju u ovoj stavci da im se pridruže. KRAJ CITATA Tako mi bureka od sira, idem da prisustvujem i ako bude prilike da im kažem, SIKTER!
Mi još nismo ni došli do recesije.Kad dostignemo taj nivo možemo reći da smo dobro napredovali. Kakve veze ima recesija za BIH u kojoj ništa osim administracije nema.Hmmm. spominješ SDA a bogati koja je razlika od stranke čiji je premijer???. Tu stranku zovu foteljaška i da dalje ne pišem.Glup si Fgr ili si neki uvlakać a vjerovatno i novokonponovani građanin..Rješenje je UKINUTI KANTONE ili ih svesti na razumnu mjeru.Toliku administarciju ovaj narod više nemože hraniti.Čuo sam da su podijelili regres a penzioneri još nisu dobili decembarsku penziju.
AH ! ŠTO SI TI NEKI DOBAR ČOJEK. KAD JE TAKO ODVEDI IH NA RUČAK, ALI O SVOM TROŠKU.
e moj Besime u usta ti se posampi. slazem se sa ocjenom vlade od sedam.....ali na skali od 1 do 100. sta ste napravili otac vas .ebo
Sta se zalite samo papci jedni,kriza u svijetu hocete da kod vas med i mijeko tece....Covjek nije tu da od Sarajeva napravi Pariz( a i ne moze od papaka) neg da umanji recesiju koja se osjeti i da isprave greske i minuse koje nam je SDA stvorio.
ja im dajem ocjenu -7
Evo ide oktobar pa cemo vidjeti sta narod misli... Narod ce im PONOVO dati 10. Pljunite me ako nece.
Kako sami sebi lijepo dijele visoke ocjene. Da su zaslužili 7 narod bi živio dostojanstveno a ne kao fukara. Zaslužili su kečinu veliku ko kuća.
rushi vladu ! milom ili silom ! lopovi !