Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA STE NAVALILI SAMO U EVROPU I NISTA DRUGO.EU JE JEDNA CRNA RUPA KOJA U SVOJU UNIJU PRIMA SAMO SMETLJE.PRIMILI SU RUMUNE KOJI DANAS PO EVROPI POKRADOSE SVE STO SE MOZE UKRASTI MORAS DJETE ODVESTI U SKOLU I CEKATI DA SE NASTAVA ZAVRSI PA OPET VODI KUCI I SL. SAD PRIMAJU FASISTICKU SRBIJU PO KOJOJ SE SETAJU KRVOLOCNE UBICE MLADIC I HADZIC I SLICNI NJIMA TA EU IDE POLAKO U PROPAST ZAMISLI KAD SE SADA RAZBACE SRBIJANSKI I CRNOGORSKI KRIMINALCI PO EVROPI ZA OTPRILIKE GODINU DANA POKAZAT CE SE TO PRED NAMA JE
EU je fasizoidna tvorevina, prema to me mozemo ocekivati jedino fasizoidne rezultate. Ova lafo frtutma da se rijesi stanje je kreirana da se Bosnjaci umire. Butmirski sastanak je pocetak kreiranja evropske palestine.
Sve MAZANJE ociju;vama G-ne Inzko svaka cast al EU-a je sigruno TA koja najvise podrzava genocidnu tvorevinu i etnitetska glasanja. Islamofobna Europo da Bog da vam srbski ratni zlocinci krvolocne zvjeri i silzedzije-vase majke isto tako dobro nasmijali ko sto su Bosnjacke!!! BiH4EVER!
kakvog procesa?
\"Odgovarajući na pitanje novinara šta ako domaći političari ne postignu dogovor u vezi sa ponuđenim rješenjem, Inzko je rekao da će ocjenu dati Steinberg koji će reagovati u konsultaciji sa švedskim šefom diplomatije Carlom Bildtom i EU.\" Znaci nista...