Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba vam prefinjena odijela,kad vam gaće smrde...
smiju li se sviraci dirati masnim rukama?
Ipak će se u rs-u svirati "Na lijepom plavom Dunavu" u čast velikog Franca Ferdinanda i njegove supruge Sofije.
Ja sam planirala doći u bijelim dimijama koje će biti ispod koljena, a muž će pnijeti zidni sat. Pošto će služiti slaninu i čvarke uz šljivovicu, mi će mo ponijeti stelju i himber.
.....poslije svrati do neme na glavušu, koljem ku..c:)))
....kas se ovi sa grmečke koride napucaju, to ploske, to mašnice:)))
Hoce li i Dodik tu zapjevat'?
Eee Bečki bal, prava ste "Bečka škola" nema šta. Hrkljuš bi vam bolje stajao!
Ne znam na šta konkretno misliš, ako misliš na Sarajevo, pola grada su baš oni izgradili. Konkretno, ako hodaš opštinom Centar misliš da si u nekom bečkom predgrađu. Prije se Sarajevo može sa njima povezivati nego vi. Držite se vi Kozaka, Dodo zna šta najviše liči na vas. (šubare i sl.)
pazi ovo: ulaznica 170 €, rezervacija stola 900 €. o_O
...gospodo organizatori...ako je "damama i gospodi" potrebno sugerirati "dress code and manners" jeste li svjesni količine apsurda i hipokrizije prigodom rečenog iventa?
...kraće rečeno, jezikom narodne izreke "cipela bečka, a noga lička".
...a zboreći o "odnosu haljine i nakita" već postaje lakrdija...ja sam seljak čoek, ali mislim da je kombinacija jednostavne večernje haljine (sa nešto šlepa), para odmjereno "moćnih" naušnica (moćan "kamen") i pratećeg (ono što se nosi oko vrata, na prsima) sa istim "kamenom", vrhunac elegancije, jednostavnosti, utiska i glamura. (banjalučke dame koje namjeravaju vižitat bal slobodno mogu rabiti moje pametovanje:))
Gdje su opanci? Gdje palci pod pazuhom? Hoću autohtonost.
Dobro nabačena lopta za Sarajlije. Klix, dobar posao.