Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sok te jebaaaooo ovi su gori nego diktatori a glupavii neobrazovan narod ih podrzava...
Bgm ce Zeljko izgubit od Sarovica...veca je zvjerka Mirko nego ova trandza...
Društvance za pogrebe i sahrane , bi samo da se rotiraaa..., iz stoljice u stoljicuu...A šumu opuhali i sada je gola ko neka stvar .Sva omladina im uteče na mrski Zapad i tamo se crveni kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i brača...
nositelji cetnickih listi
Jbt pa zar nemate mlafjih skolovanih ljudi u stranci , ponovo sve isti metuzalemi
Neki program nemate za gradzane jer ste ih lagali godinama .Otvoreno pitanje koja vrjednost glasa ce biti na Banjaluckoj berzi , to vam je jedini nacin da kupite sebi politicku poziciju.
Ovdje u AUS kad izbore izgubi stranka koja je na vlasti, Premijer ispada iz politike i za njega je zavrsena stvar. Ovaj bivsi Skotina je otisao, njega bar vise necemo gledati.
Da li je ovo pocetak kraja SNSDa?
Moja prognoza : Bakir, Borjana, Zeljka
Ma vala glasajul za dodika opet sami ce se sebi usta posrat.
Bećirović 2022!!
pirati sa kariba novi dio
6.7.2022. godine 16:30 h svi ispred zgrade institucija BiH ! Dosta je bilo !
Nebojša Radmanović bio za hitnu penziju 2002. godine a sad je kao fosil
TELAAAD