Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje ocjenjeni po nacionalnom kljucu. Unaprijed se zna sta kome pripada bez obzira na stucnost i kvalifikacije. Zato nam i jeste sve kao jeste
Ja garantujem da pola njih ne moze 30 sklekova uradit...
Varas se, jedinica za spec podrsku su najspremniji momci u drzavi, garantovano!
Pa nece direktor sklekove radit....on treba imat mozga i muda...
U potpisu stranke koje za njih drukaju i hoce da ih imaju na tim mjestima. Kad se u BiH kaze najbolje ocjenjeni onda stranacka pripadnost nosi 3 puta vise bodova nego sva obrazovanja, postenje, iskustvo etc. Trojica poglavica rade sve po matrici, ali ih i opozicija u mnogo cemu kopira i postavlja "svoje" ljude od povjerenja. Srednji vjek aga i begova kad je raja placala obavezni harac vlastelinima je najprimjereniji izraz datoj situaciji u BiH.
Nisu dobri koliko su poslusni...
Nemam sumnje da ce sda-hdz-snsd izabrati najgluplje koji ce samo izvrsavati naredbe
Pa jel moguće,bas se potrefilo da su direktor i zamjenik druge nacionalnosti, kakva koincidencija da se poslozilo po nacionalnom ključu.
Pa šta je ovo svaki direktor Srbin?
To je odlucio "zenski mozak" sa Poljina, jer se jado ne pita ni zasta, koliko se pito Murat u volove. "Ti meni ja tebi" a sta ostali misle nije nas briga, jer stranka (SDA) je iznad naroda i drzave. Bitno je biti vlast i mati "svoje" ljude na pozicijama, jer tada te niko ne smije dirati za sve izdaje, promasaje, podvale, kradje etc.
Sve po nacionalnom kljucu…
"Nezavisni odbor Parlamenta Bosne i Hercegovine proces izbora rukovodećih osoba policijskih agencija privodi kraju, jer im preostaje da listu najbolje ocijenjenih kandidata proslijede ministru sigurnosti Bosne i Hercegovine Selmi Cikotiću (SDA)." Ima li selama od Asima?
Hoffman je pokazao da mu je mjesto u kladionici😂😂😂
Sve namjesteno na nacionalnoj osnovi. Struka? Zar je bitna???
Svevlad Hofman bi po svemu da lupa i odlucuje. Svevlade malo se odmori. Posjeti neku planinu vazdušnu banju, baš ti je potrebna. I nemoj građane zagušivati svojim nacionalizmom i mržnjom.
Sve stranke guraju svoje kandidate.... A sto je najgore ove sto ih gura sda, nakon izbora ce se isti uvlaciti u guzicu novoj vlasti i nece im biti mrsko da procesuiraju ove iz sda na ciju inicijativu su postavljeni...
jos samo fali i onaj milijarder vilic i da imamo kartel rukovodstvo u policijskim agencijama
aj cuj djuro knezevic,pa dokle vise,da ima imalo pravde on bi vec trecinu kazne odlezao
Jel jedu po po nacionalnom kljucu tamo???
Ja cirkusa od sistema .