Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije za nas autoput. Koji će đavo tolika ograničena na autoputu. Koji su to naši stručnjaci postavili. Nesreće na utoputu se mogu izbrojati na prste jedne ruke. Nego nemaju više gdje pare uzimati pa daj maltretiraj vozače.
Tretiraju prekoracenje na autoputu kao u naselju... prije je bilo 51 preko na autoputu ide mjesec sto je ok. Ovo 21 na autoputu je supacki bas.
Nije istina, jedan sa kockadtom glavom je prosao sigurno 200km na sat 5-10 cm od mene, namjerno tako blizu da ”zadrma” moje auto. Samo 10ak centimetara nas djelilo od velike nesrece. Ove kamere ce stati tome u kraj. Nemoj nikada podcjenjivati sta kckasta glava moze uraditi
BiH izgradila 20 km autoputa i sada će staviti 10 radara da ograniči brzinu na 110. Smiješna država - smiješan autoput.
Kako budžetlije skupljaju novac za svoja
Papani i debili kao i botovi i ostali koji voze kako hoce i kuda hoce a znaju da nece biti ni kaznjeni to je za njih propala investicija. A kad odu vani voze ispod granice brzine i manji su mali mali bijednici kakva je kultura iz drzave iz koje dolaze. Jadnici.
Fuj
Samo neka mi neko objasni kako kanton ima ovlasti na Autoputevima FBiH. Valjda ima Federalna policija, dosta nam je rasparčavanja napravite jednu policiju.
Sve OK, samo ne znamo još kolika je tolerancija.
Kako kulturno uzet novaaac?
Bolje i ovo nego da pogines ili ubijes nekoga,kod nas je takav mentalitet dokazivanjima sa autima na kredit i rentanim autima,drzava pametna to skontala jos 50 radara molim u Sarajevu
zadnje dvije godine doniro sam preko 10 000, a to sto svaki petak popijem 300KM je moja stvar,moja stvar je ako pijan sjednem u mercedesa i razbijem ga- ja sam ga kupio a dušmani neka me i dalje pljuju pozz za njih, Šahbaz iz EU LP
ja savijem malo registraciju na hondi i slikajte mamare
Ih a jesi ih tek za...o kad se smotas hondom oko bandere tako bitan i pametan. Samo da bude i neke kozmicke pravde pa da nekog drugog jos ne ubijes pri tom.
Na slici 8 radara i butila pogrešno ucrtana
ovo je žalosno, na 20 km auto puta u kantonu sarajevo, 10tak kamera za brzinu, pa brate, zamisli nijemca koja ide u mostar, mislit ce da mu je navigacija poludila kad pocne svaka 2 km da pisti, presmjesno. sad sam gledao na bihamk, u kantonu sarajevo plo 50 kamera za mjerenje brzine, toliko ih nema na sirem podrucju berlina. policija kantona sarajevo na celu sa nesposobnim menadzmentom, umjesto da obucavaju inspektore da hvataju lopove, oni obucavaju saobracajce da uzimaju narodu pare
Krace dionice a vise kamera nema na dunjaluku. ovo je dokaz da drzava zna samo pisati saobracaj e kazne.
Policija = ciganija
Hahahahaha. Koji debili su ovo predlozili da mi je znati. Pa imamo vise kamera oko Sarajeva, nego Njemci na relaciji Minhen-Berlin. Nemojte se brukati.
Njemci na velikim dijelovima imaju slobodnu brzinu tako da im ne treba radar, a za razliku od Balkanaca zanju se ponasati u saobracaju
Svjesno voziti najkracim autoputem u regiji sa ogranicenjima od 70 i 110 i na kom je postavljeno toliko kamera te rizikovati placanje kazne i pri tome jos dati novac za koristenje istog je ravno ludosti.
Pa ti onda guslaj u prosjeku 50km/h sporednim putevima... Autoput nije da bi ti vozio koliko hoces nego da brza dodjes, a koliko znam bolje je vositi 110km/h autoputem nego 50km/h sporednim
@KeineLust Pametnjakovicu mozda je u tvom selu ogranicenje 50. Na regionalnim putevima je 80. Naravno da je autoput napravljen da se brze stigne od tacke A do tacke B.Jedini problem je sto se te tacke ne pomjeraju vec 20 godina sto ujedno cini zemlju sa najmanjim brojem kilometara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)