Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anel Hrvat...ovo je samo dokaz kako Bošnjaci vide BiH ..niko od Bošnjaka ovo i ne spominje a da se neki Ante iz Širokog izjasnio kao Bošnjak žalili bi se ustavnom sudu
Čuj Anel Hrvat, a da se netko od Hrvata ili Srba izjasnio kao Bošnjak za Dom naroda FTV i N1 bi imali specijalne cjelodnevne emisije na temu " napada na Bošnjake".
Čestitke Anelu i našim dragim komšijama Bošnjacima što misle na nas Hrvate. Tako se gradi povjerenje. Toliko smo mi Hrvati sretni da nećemo ni pomisliti tražiti zaštitu niti od EU niti od RH niti ćemo i pomisliti na bilo kakvu suradnju sa Srbima. Zašto bi to radili kada imamo ovako korektan odnos od strane Bošnjaka. A vidim da i Ostali mogu biti zadovoljni
Anel , staro hrvatsko ime.
Koja smješnoća od drzave jadna majko
Anel Sahinovic Hrvat. Haha a majku vam uhljebsku! Majku bi svoju prodali samo da sjedite na udobnim stolicama i dizete ruke! FUJ!
Bože sacuvaj
Anel Šahinović - Hrvat 1/1. Fuj!