Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda se najeli...
U apotekama sve naknade potrošili. Bagro uhljebska!
Sta kaze na ovo ona SDA smrd_lja Samra Cosovic. Nema Vere i Kristine, pa da kradu od mentalno obolile djece, vec samo SDA uhljebi, dabogda im za ljekove trebalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čudo pa je SDA umješana.....
@spicolini Čudo bi bilo da nije. Nema te kradje i lopovluka, a da nije umjesan neko iz SDA, ili neko ko je bio u SDA
Pu sve duple poslove imaju. Osim ove Bage... Ona valjda kod svog čoj'ka radi.
Jakih članova, sačuvaj Bože na šta smo spali. Većina ovih žena nema pojma gdje se nalazi Zavod, vjerovatno ne znaju voditi ni vlastito domaćinstvo. Glavnim muljatorina je bilo potrebno da ti nazovi članovi potpišu dokumente koji su potrebni. Ovaki i i na ovaj način nam i državu vode.
HObotnica
U APOTEKAMA POTROSILI AMIN
Efendici sve familija uvazenog nacelnika Opstine Novi grad ,Semira Efendica, svake godine neki skandal s nekim od Efendica, "ugledne" porodice iz Orahovice kod Gorazda, dabogda se o sebi zabavili kad ste bili toliko oholi i pohlepni da kradete od ove skupine ljudi
Sve neki zamjenici direktora, šefovi kabineta, supruge političara. Malo im pa daj još i Upravni Ili Nadzorni odbor. Pa da ste makar radili bagro!
Čuj Hercegovka a još Rvatica ma ne mogu vjerovat
svima dati otkaz i drzavnih sluzbi pokrenuti krivicni postupak protiv njih naplatiti 420k sa kamatama i gotovo
Anes Kaleta napredovao brzo, smo da mu vidite novu vilu, koja je nikla preko noci 🤨
zavidan narod bez obzira na sve, bitno je da su tebi pune oci suza cim nesto uspjesno vidis kod komsije
Majku vam vasu
nebi bilo čudo da svaki bh podanik odvaja procenat od svokih mizernih primanja za ove beščutne stranačke lopove tj. da se uspostavi poseban fond kao što je to nazovi razvojna banka ,uspostavljena kao viši nivo pljačke nemoćnog naroda.Hitler je doživio kraj a za ove nezna se kada će i kako će.
Komšićem reaguj nemoj da te ova tvoja blati, za sda-uce nije ništa novo uhljebi to svi znamo
inače je svrha upravni odbora da sve redom pasu
Većina žene,majke......bože sačuvaj.Kud ovaj svijet ide.
Bijednici, ne brinite ima Boga i za vas! BLJAK!