Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavljam pitanje svima?!! Zasto za ove zlotvore koje sramote svo normalmo stanovnistvo BIH nema smetna kazna?!! Zasto nam se gaze na pasos, dostojanstvo. Cim predjes granicu radi ovih majmuna te istresu sci iz gaca
@Bombonica2305 ovaj jasmin je snimio i youtube film ... čuj osumnjičeni ...
@Bombonica2305 moj mektiću šta nam uradi ...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Fin momak. Baš kulturno drži pušku.
SDArmija. Kući došli tamam, kad se njihovi na vlast u KS popeli! Bravo!!! 🙏🙏🙏🙏
SDA glasacko tijelo
@gooUser1573587549 DA! 😂😂😂🙏
Sve zetovi za pozeliti 🤣😂
Realno, hodze unistavaju dijasporu. Uzimaju clanarine I sergije, a zaboli ih uho za narod. Kakvi su njihovi rezultati u Radu, nemaju ni bosansko obdaniste, a kamo li sta vise
Istu stvar su radili fašisti, ubijali nevine, izgladnjivali ih, mučili ih, otkidali glave pa se slikali, silovali, palili, trovali, vršili eksperimente na djeci i na kraju hiljade leševa bacali u jaruge, a onda se veselili i umišljali da su heroji.
Kako oni kazu,nisu bili dobri borci,nisu sehidili....
Inace prezime LABIDI staro bosansko prezime s podrucja Gornjeg Vakufa
Nema razlike između ljubitelja hitlera i njegovih pristalica, fašizma, rasizma te ostalih nacista i ovih kretena u zabludi, jedina je razlika što je fašizam upakovan u celofan trendi filmske i muzičke produkcije, utegnutih odijela, modnih casual fašista sa tetovažicama i sl. Isto go*no drugo pakovanje. Nema to veze sa religijom!
Ovog ima na youtube...i cude se sto hrvati i srbi rade sto rade. Ovo je sljam svijeta a na stetu BiH. I Komsic i Bakir mogu mahat usima pored ovakvih.
Labidi, staro bosansko prezime :))
Vidi mu kažiprsta, "pametujućeg"! :-) Svi ovi fanatici imaju običaj nešto kažiprstom prijetiti, pametovati...
Slika br.5 Mohamed Salah
Za koji dan ce im Zeljko Komsic urucit ordene za hrabgost i odanost Zlatni Ljijan
Sace njiha Dalida preuzet, i pustit na slobodu..
I oni su ljudi