Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javni interes je da se ARBiH na javnom servisu ne smije nazivati takozvana a da pri tome nema nikakvih sankcija.
Javni interes je da se rijesi status sedam institucija kulture od znacaja za BiH, Muzej BIH, Nacionalna i univerzitetska biblioteka BIH, historisjski arhiv BIH…
E cuj upuceno FEDERALNOM parlamentu. Boze sacuvaj
Mogli bi ovi pojedini sefovi i direktcici nekih oblasti na TV malo manje plate imat.Znam neke imaju od 2500-4000 km a vise su kuci nego na poslu.Cime su oni to zasluzili a vozaci npr oko 700 km.
Sramota je kliko smo jadni ...jedino jos oni Bhrt pokusava da ima Bosne ...pa vi ne vidire da se sve gasi sto ima prefiks drzave ..nedamo Bhrt...ja sam spreman placati 3 taxse ako treba ...samo tako ce mo.pokazati da li volimo ovu zemlju ili ne ..
Zakaciti taksu u sklopu telemacha i drugih operatera pa da svi uredno placaju. Kod nas 95% ljudi ne placa taksu. Odite u Evropu pa probajte ne placati takve stvari.
Javni interes je da ovdje nema javnog interesa i zdra'o.
Dosljedna kao i uvijek.Bravo Sanela!
E cuj upuceno FEDERALNOM parlamentu. Boze sacuvaj
Ova rezolucija je jača nego one iz Ujedinjenih Nacija. Hahah. Šupljak.
Za pohvalu
šuplja
Bravo za Saneelu, BHRT ne smije da propadne..
Jedina televizija u BiH koja dobija pare za ništa. Zanima me samo jel se vi sjebete kad vidite koliko malu gledanost imate i da li se ikad zapitate zašto?
Uhljebi da ostanu na poslu i da primaju platu a ništa ne rade pod bogom milim to ste zaboravili napisati. Zatvaraj i gasi svjetlo
Za poređenje, HRT ima oko 2800 zaposlenika i ostvarenu dobit od preko milijardu kuna, nema dugovanja znači. Po sličnom principu djeluje i BHT, ima 900 zaposlenih i ogroman dug. Menadžment, šta li je?
Do pretplate (takse) majstore. U Hrvatskoj taksa iznosi 1% od prosječne plate i svake godine se koriguje. Trenutno iznosi oko 75kn odnosno 10€ mjesecno. Uspjeh naplate takse je preko 92%.
To je državni interes, tako da to treba na državno nivo podići...Federacija ima FTV
Ko ce vise hraniti toliki broj Uhljeba !!??