Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno dobra vijest za diplomate i njihove porodice. Pa njima je 50 maraka s četiri nule, sta cemo mi koji imamo ovih 50 KM s dvije nule? 😎
Nemojte zaboraviti dati im dzeparac :) ,patriotizam je za sirotinju
Narod znooo ovo samo se sa revolucijom može skinuti
e moj bosnjo jbt cacin caca za koga glasas.
Smradovi, Stalno uvijek sebi. Nama rinaka
Moze narod i sa vizama nije problem. A njima za Ber-muda obezbijedite putovanja mozda se i Allah smiluje pa otvori portal u Bermudskom trouglu pa odu u neku drugu dimenziju tj odu u svoje virtualne drzave koje imaju u glavama.
Za narod ćemo lako... Ko im jebe mater.
Za bolji život običnih ljudi su se uvijek prrnemagali od nemila do nedraga i nikako da se slaže. A da li su toliko otezali i razvlačili kad su trebali svoje plate poslije rata u parlamentu sa 800 KM povećati na sada već 8 000 dok su penzije bile 360 KM a sada su 380 KM. Još im sada treba da mogu putovati bez viza a šta je sa građanima!
Ceska dobila siptarsku marvu, a ceski rodoljubi razbili siptarski otpad hahaha dobili siptari po tamburi
♥️🇮🇱🇧🇦♥️
Ma šta se sikirate, oni iz njihovih familija i onako nisu navikli da rade
Koji su to idioti. Sve rade da bi ljudima onemogućili život a vrlo složni su za svoje beneficije tu se vrlo brzo dogovore.
A koliki je moj dio. E ovoliki.
A Juzna Osetija?
A ko ce biti MVP prosle godine je bio Harden
Sta ja imam sto diplomate putuju, to i onako placaju poreski obveznici, kad budem mogao sa nasom pasosom otici i raditi u eu bez vize je nesto, a sve ostalo je prodavanje magle i bacanje orasine u oci .