Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek imao 75 godina ... možda je imao zdravstvenih problema, tako da je upitno da li je trebao više letjeti/pilotirati.
Smrtni cas mu tu ispisan i Gotovo, kao i svakom od nas negdje!! Rahmet mu duši🤲🏻
A kako se ja tek ospem kad vidim da neko vjeruje da je ništa eksplodiralo i da je iz te eksplozije nastao život i ovaj sklad koji vidimo u čovjeku i prirodi. Koliko tupast neko mora biti da bi u to vjerovao, prosto nevjerovatno.
decki opustite se, ne osipajte se zbog gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Deka
Gdje letio seka i zašto?
Zrak umjesto vazduh jer vazduh je presrpski, a vazduhoplovstvo umjesto zrakoplovstvo jer zrakoplov je prehrvatski 👌😅
Otac mog velikog prijatelja od djetinjstva. Uoravo sad sjedim sa njegovim sinom, na zalosti. Proveo je 60 goduna u jedrilicarstvu i umro bas kako bi zelio. Siguran sam da je smrt bila u zraku, i da je pad samo rezultat toga. Obdukcija ce reci svoje. Znaci, umro bas kako bi i zelio, koliko od vas koji pisete komentare ce umrijeti bas kako zelite, a da ce to biti prirodno?
Ko one prdonje od 100 godina što ne ispuštaju volan iz ruku a ne vidi gdje ide.
Ovaj jos od Partizana pilot bio 😪
Kiseli kupus, baš si veliki mislilac i mudrac.
Legenda, profesor, bio je živa enciklopedija.
Kad ovakav profil strucnjaka za letenje izgubi zivot upravljajuci avionom, sta mi da ocekujemo koji ne znamo ni dugme upaliti a kamo li za sta sluzi. Ma lijepa zemlja i moje noge na njoj!
Čovjeku je sigurno pozlilo u toku leta, imao je već 75 godina, inače nema šanse da je napravio neku grešku. Bio je perfekcionista.