Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojan Zec, veliki borac za provođenje presude iz Strazbura o poštivanju ljudskih prava iznosi svoje ulizivačke i poklepačke stavove.
ove male strankice nikako da prorade, sama lakrdija, pausalnost i prislanjanje uz velike, izuzetak jedino mirnes ajanovic
@ Bee Haa Slone jedan! Njemacka ekonomija je u usponu i vraca se na nivo prije krize iz 2008! Njemacka ima svoje planove za Srbiju i srpski narod na koji je kivna jos teroristickog napada 1914 i izazivanja Prvog sv rata! Ni nakon poraza u Drugom sv ratu Njemacka nema mira sto se tice Srbije! Njemacka igra jednu laganu i tihu igru sa Srbijom i Srbima! Polako ali sigurno Njemacka ce rasturiti Srbiju (sto joj je i cilj) pa makar to uzelo jos 50,6o godina! Vasa Rusija je niko i nista! Saka jada i bijede! Pravoslavna zemlja? Sutra da dai m neko ponudi da budu marsovci pristali bi! Rusija je zemlja pijanica i nesposobnjakovica koji nista ne znaju!
A verujte vi meni na reč, pojedinima u EU pun je kufer Sarajeva, takođe. Ko će im vise pumpati parustine koje niko ziv ne zna gde odose. Nemci se na primer zapitkuju kako to da Nemacka vlada nema 160 miliona jevrona da zakrpi socijalnu rupu ali zato ima stotine MILIJARDI da krpi rupe kod drugih. I sad će valjda jedva docekati da Merkelova i drugi iz ekipe i ovima dometnu neku crkavicu povr\' svega do sada sto je utureno u tu tamo rupu bez dna ;) O USA i njenom ponoru nije potrebno ni da pisem OOOOOOOOOOOOOO RUSIJOOOOOOOOOOOO MAJKOOOOOOOOOOOOOO PRAVOSLAVKOOOOOOO