Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bila katastrofa u nabavci. Ne samo da je previše plaćeno, nego da ih je nabavljala nestručna firma. Tako da su nabavljeni respiratori koji nikad nisu našli upotrebu iako je bilo vrijeme kad su pacijenti trebali te instrumente. A još gore je bilo kad se KCUS pokazuje kao spasilac respiratora i prodaje njihovo korištenje širokoj javnosti. Bilo najvjerovatnije političko spašavanje njihove direktorice koja je ujedno i član stranke.
pacijentima su bukvalno pluca explodirala od ovih kineskih hepeka...zato su bolnicu napustili onoliki doktori...nisu mogli gledati ubistva...
Na hiljade istih širom svijeta CE certifikat imaju i ? Samo kod nevaljaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imal' gdje Avde Avdića da napiše kako je ovo udar na državu.
taj lik je jedan od najvecih debila koji se izjasnjava kao novinar
Nepravda prema Novalicu
Ako oni odleže dana jednog ja ću vam popušiti svima et..
a šta bi sa Seb?
Realnost je da su solak i malinar trebali dobiti po 19g a Fadil ništa. Kradezovku neću da komentarišem.
"Poslao me Asim" izraz koji se često koristi na zapadu, kad hoćeš da dobiješ posao.
Sto se lijepo smijese na slici, ali ko se zadnji smije, najsladje se smije, hihihihihi 😁
Još se levat išo slikat na aerodrom
Ako prejudiciram da ce drugostepena odluka potvrditi prvostepenu, neka mi neko objasni hoce li Fadil u zatvor ili nece biti na slobodi? Nije mi taj dio bas jasan kod izdrzavanja eventualne sankcije.
Mala kazna. Zasluzuju ovi politicki manekeni vece kazne.
Montirani Bosnjacki proces!
Zašto su oslobođeni od pranja novca, kada je to suštinja njihovog kriminala, nakon zloupotrebe položaja slijedi korist (pranjem novca)? Organizirani kriminal, udruživanje u RS-u ako je uzeto do 50.000 KM dobija se za grupu do 15 godina zatvora, koliko li je tek u Federaciji?! Pročitajte zakone sve .. Pored toliko firmi koje to mogu, oni skontali ovu Malinu! To je očigledno pranje novca
Znaš li ti uopšte šta znači pranje novca? I da je toliko očigledno tužilaštvo bi to prvo dokazalo. Svaka čast internet stručnjacima.
Ukrali milione i dana neće odležat. Po 100,000 da otplate kaznu, a po 900,000 u džep. Dobar oni posao odradiše, nema šta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekom ukidanje diplome Sebiji definitivno najbolja vijest, koja vraća nadu u BiH sudstvo.
Hebo Fadila, vidi advokatice masallah.
Šta bi sa RS šatorima? Za FBIH sad ide zassssttooojjjjjjjj u svim sferama nabavki
Fikret Hodžić je nabavljao respiratore za državu po principu upali računar. i guglaj po kineskim sajtovima. Majmun maneken je bio izvršni faktor, ali je dobio pet godina, dok je Novalić dobio četiri godine. To nije pošteno. Novalić zaslužuje jaču kaznu.