Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zap. Bosna nije samo zemljopisno zapad nego u svakom pogledu u odnosu na mahalase !!
Voda tece znate vi dalje :-)
@666 A sta ces, takva ti je DZABAHIRIJA, samo daj ako je dzaba. Samo zaboravljaju da su americke i NA to usluge skupe i nisu dzaba, a kad se .v.l .A.s.i. dosjete proslo vrijeme posjete. Nesto brzo zaboravise ko im potpisao Dejtonski sporazum i priznao RS. Sad, kada nema situacije poptisuj Alija nek\' je i avlija, kada se malo smirilo,u znak zahvalnosti ode mu mezar u vazduh. Jos ce po njima nazvati jedan sindrom \"bugojanskim sindromom\".
KOJE SMECE OD \"NARODA\" OVE LOJAVE B*A*L*I*J*E*S*I*NE ! CITAV RAT SU KUKALI I TRAZILI POMOC OD ZAPADA I ISLAMSKIH ZEMALJA JER SU BILI INFERIORNI,KAD IM JE USA i NATO POMOGAO IZ LICNIH INTERESA,ONDA SU ONO JADA 24% BALISTANA POCELI DA PRIKAZUJU KAO NJIHOVU \"VELIKU POBJEDU\"! LOJAVCI ZNAMO DA STE JAKI SAMO NA JEZIKU I MAHALSKOM LAPRDANJU ! CERACEMO SE JOS !!
Ne postoje tri istine, nego samo jedna. Bosna (iHercegovina) je zemlja nastala na krvi, a odrzava se lazima, te s takvim pocetkom ne zelim ni predvidjati kakav ce joj biti kraj!
Da ne idemo dalje, jer jos niste dosli sebi od eksperimentiranjima sa svojim nacionalnim identitetom od turskog vakta, preko Srba-muslimana i Hrvata-muslimana, Jugoslovena, do Muslimana (Titov ustav) i od 1993-ce Bosnjaka, a danas i Bosnjana, Bosno-Hercegovaca i ko zna cega vec ... sta vec bosnjackoj pameti moze na um pasti.
Vama je Amerika dala drzavu, ali, naravno, ne cijelu, nego da je dijelite sa Srbima (RS) i istu odrzava na zivotu dok joj je to u interesu, a u svijetu politike nema trajnih saveznistava. Politika vise lici preferansu nego pokeru. Za tvrdnje kako ce \"Turska pokazati Srbima\", mogu samo da vas podsjetim da Turska iz vec poznatih razloga nije primljena u EU. Dodajmo jos i to da se Turska protivi sankcijama i potencijalnom napadu na Iran. Sjetimo se ko vas odrzava na zivotu. Amerikanci, a ne Turska. A vi ste jako pametni pa cete sjediti na dvije stolice? Ma da, u pitanju je vec poznata bosnjacka pamet.Zato ne pomenuti i kome je nametnut vizni rezim? U BiH ima jos istina za koje ce doci vrijeme da se njima pozabavite. Sjetimo se da dolazi vrijeme za popis. Ima toga jos, ali ne bih da vam previse okupiram bosnjacku pamet.
Ganiću dobro došao svojoj kući, ali ne i u moju. Stići će te haram Ganiću.
Ejupe, zipa đale, neki travestit je iza tebe.
Ja stvarno ne simpatišem Ganića, a i onu njegovu kćerku, baš je odron, nebitno... Ipak mi je drago što je pušten na slobodu, ima pravde. Tragikomično je to što se sad Srbija našla da soli pamet o pravdi, moralu i zločinima. I žao mi je Ilije... Pozdrav Robijašima, mislim da sad imamo tim sposoban da osvoji makar nešto u ovoj šugavoj ligi. Forza Čelik
SVAKA ČAST PROF. GANIĆ! Nije ni moglo biti drukčije! Ovi srbi nikako to da shvate. Glupi su k\'o q.rac....
Jadni ste li jadni srbešine...polako gubite svaku bitku koju počnete...nesposobni š.upci...KAd nas niste mogli za 4 godine pokoriti JNA-ovskom mašinerijom protiv nas skoro golorukih bosanaca...mislite sada sr.ati nekim tužbama koje su unaprijed izgubljena bitka. U LAŽI SU KRATKE NOGE :) Ne sramotite se više gubitnici...počinjem vas žaliti :P :P :P :P
jasno je da vise niko ne zeli da ga poistovjecuju sa genocidasima- samo njima nije jasno kako u 2 hefte izgubise na 2 politicka fronta- forca BH
Ne zaboravite Iliju Jurisica!
Od srca ti cestitamo Veliki covjek Ganic Zemljo ponosita. Okrenimo sada svim snagama protiv sovenizma.