Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta licemjerna Europa je i dopustila da se desi genocid u toboze "zasticenoj" zoni. Bosnjo uzdaj se u se i u svoje kljuse (nadam se da znate sta to znaci)
I na tako napaćen bosnjacki narod, kartel Tito i Dino, radi haram novca, koje kuje nisu odgojile da budu posteni, uvozi herion i drugo ubojito smece da unisti ovo malo djece sto je ostalo, ciji roditelji su izgubili zdravlje u ratu. Da bi tim novcem kupili gradjevinske firme i gradili zgrade i dizali cijenu stanova do granice duznickog robstva. A sve podrzano od politikr i dtugih izdajnika. Nema milosti prema tim zlotvorima.
Licemjerna Europa ti nije mater. To je zivot, jbg. Poljaci su stradali kroz historiju s jedne strane od Rusa, s druge od Nijemaca, ali nema lamentiranja vec JACANJE!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tačka 2. je najvažnija pobjeda, da sve zemlje potpisnice ovo uvedu u obrazovni sistem, da djeca uče u školi o genocidu.
Ima i ova zadnja 7 tacka da udobrovolji srbijanske i rs ENTITETA sadašnje vlasti gdje se kaže da se organizuju SVEČANOSTI povodom dana obilježavanja 11 jula.Kažem sadašnje jer bura koju su digli će valjda probuditi srbe sa obje strane Drine da progledaju,ponekad ćuju šta kažu i drugi mediji osim Srne i RTRSa i riješe se te LAŽI i DIKTATORSKIH režima.
Ima i ova zadnja 7 tacka da udobrovolji srbijanske i rs ENTITETA sadašnje vlasti gdje se kaže da se organizuju SVEČANOSTI povodom dana obilježavanja 11 jula.Kažem sadašnje jer bura koju su digli će valjda probuditi srbe sa obje strane Drine da progledaju,ponekad ćuju šta kažu i drugi mediji osim Srne i RTRSa i riješe se te LAŽI i DIKTATORSKIH režima.
"Srpskom narodu nisu opasnost bošnjački, ni turski, ni albanski narod. Srpskom narodu su opasnost oni sami, odnosno njihove političke i intelektualne vođe... Mi govorimo istinu, a istina nikom nije opasnost."
Srbskom narodu su najveći neprijatelji njihovi totalitarni režimi a srbskim režimima je najveći neprijatelj BOSANSKI IDENTITET - BOSANSTVO jer im ruši sve planove zacrtane AGRESIJOM i UZP-om na BiH a to je osvajanje i etničko čišćenje radi pripajanja susjednim državama.
Ako ima jos vremena,treba insistirati na maloj dopuni. Samo dodati ime izvodjaca genocida Vojska Srbije i VRS i to je to.Inace,sve ostalo je ok.
Vojska Srbije nije postojala tada, a Vojska SRJ nije u BiH još od kraja 1992. a kamoli 1995.
Tacke 2,3 i 4 ce biti najjace.Osudjivanje poricanja,negiranja,velicanja zlocinaca i procesuiranje preostalih zlocinaca koji se kriju po Srbiji. Mislim,da ce ovo biti najbitnije kad stupi na snagu i krene konkretno provodjenje. Srbiji sancije,za pocetak,dok ne preda Sudu BiH i poslednjeg zlocinca.
Obzirom da se Vučić petlja u politiku BiH, ja bi da sam vlast malo u politiku Srbije recimo Sandžak, tražio da se odcjepiš, da su Bošnjaci dole ugroženi, da ovo da ono, da malo vide kako to izgleda, mada mi se j za Sandžak, ali da bude 1:1, čisto da se pokaže kako to izgleda kad zabija nos u tuđu teritoriju, umjesto velika Srbija da malo tražimo Sandžak, velika BiH
Obzirom da se Vučić petlja u politiku BiH, ja bi da sam vlast malo u politiku Srbije recimo Sandžak, tražio da, sr odcjepiš, da su Bošnjaci dole ugroženo da ovo da ono, da malo vide kako to izgleda, mada mi se j za Sandžak, ali da bude 1:1, čisto da se pokaže kako to izgleda
U momentu kad se odvija genocid nad djecom usvajati rezoluciju o genocidu iz prošlosti i to na inicijativu izvršitelja ovog trenutnog je van pameti, licemjerno i služi u svrhu daljeg ignorisanje trenutnih strašnih aktivnosti u Gazi koje su zločin nad zločinima.
Oni koji negiraju genocid u Srebrenici, a traze pravdu za zlocine u Gazi su licemjerni. Glas Srebrenice treba da bude i glas Palestine. Zlocin je zlocin, i zlocinac je zlocinac.
Oaj texst nove rezolucije je gori po srbe nego prva verzijaU prvoj verziji nisu se spominjala imena izvršilaca a sada se spominju da bi izbili adut svima koji kažu da se rezolucija odnosi na čitav srpski narod.
I sta nakon rezolucije? Genocidasi su nagradjeni od strane Zapada entitetom i dan danas prijete ponavljanjem istog genocida.
Izborio je se lagumđija za ono za što se zalagao.samo.30 godina su nevladine organizacije uzimale pare a ništa se nije uradilo.rat u ukrajini je pomogao al zasluge glavne za rezoluciju idu lagumđiji.sad ko če se sve kitit i gledat to unovčit je drugo pitanje.
Mrtvo slovo na papiru.
Poslo sam šejtana karamana da pomocu sihra obavlja sve zadatke da ti je’e ekskumirane koste u grobu
Baš tako.... Turski kopilane
Zlatko ce sad osnovati gradjansku stranku i pomesti sve na izborima 2026 god. Mislim da bi imao podrsku bez obzira na politicku proslost.
Tuzilastvo BiH, posebno treba da se osvrne na pojedince na Klix.ba , sa negiranjem Genocida u Srebrenici i velicanju presudjenih ratnih zlocinaca.