Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi mu se na faci da je MONSTRUM!!
Koristi li neko ulje za bradu, jes mu izrasla mora da je vehabija. Mozda je hipster.
iz istocne bosne je garant.od rogatice ili ?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
terorista ruzni !
ćuj rođenog oca napadao kad bi kod njega ugledao pivu. " Nismo se svađali, ali nismo ni imali o čemu pričati, jer je on uvijek mene kritikovao kad bi vidio pivu. Govorio je "nosi tog šejtana", kazao nam je njegov otac."
@nalix hahahaha, kontradiktoran si sam sebi izmisljotinama, frajer poznat ko drogeras, narkoman, kriminalac, alkoholicar, a fol on drugima govorio da ne treba piti itd. LOL
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Inače bih rekla 'o pokojnim sve najbolje' ali tijelo ovog ološa samo izmetom premazati i baciti negdje da strune.
I Breivik nije bio musliman ali jeste teroriste. ovaj krkan I ne mora biti vehabija ali jeste napao drzavnu vojsku ...znaci terorista
Ovo je Enes Omeragić-TERORISTA-zar je to tako teško napisati.
Nema šta VEHABIJA 100%
Zaboravih :) , neko će pomisliti da sam ozbiljan :)
moderni vehabija bez brade :)
Prava intelektualna faca.
ubijte sami sebe nemojte vodit nevine ljude u propast kao sto vodite sebe, koji oblik bolesti moras imati da ubijes nekog ili vise njih pa onda presudis sebi,takve osobe zele da skrenu paznju na sebe da budu u centru novosti bolje ubij samo sebe idioti jedni maloumni.
Ne bi me cudilo da sada njegovi bljiznji pisu: "Ma nije on znao da je to prava puska, podvalili mu."
Inteligencija naprosto zraci iz ovih ociju.
Kakve veze sad ima sto nije imao bradu,pa i Seselj je vodja Cetnickog pokreta na prostoru bivse Juge,koji takodjer nikada nije pustao bradu. Svjedoci kazu da je uzvikivao "Allahu Ekber" kada je ulazio u kladionicu,sto znaci da je debelo bio pod uticajem islamskog radikalizma,a mozda i posebno ovih zadnjih nesretnih dogadjaja u Parizu. Uostalom,kakva je razlika izmedju njega,i narkomana,promasenih slucajeva,koji svakodnevno nalaze utjehu u RAdikalnom Islamu,koji pristupaju Isilu itd,nikakva. Ovo je vjerovatno uradio na svoju ruku,bez dosluha i sa kim,ali mu je neko godijnama ispirao mozak,to je sigurno.
Evo sad procitah i da je rodjen u Francuskoj,sto potvrdjuje simbolicku vezi izmedju njegovog zlocina,sa zlocinom Isila u Francuskoj. Koliko je ogranicenim umovima drago sto nema bradu,pa po njima sada trebna zaboraviti na citav Islamski radkalizam na planeti,koji se desava u Evropi,Siriji,Afganistanu,Iraku,PAkistanu,Libiji,itd,i treba i ovaj zlocin pripisati psihickoj neuravnotezenosti pojedinca,a ne radikalnim Islamskim vidjenjima drustva. Pa je onaj Vehabija sto je ubio policajca u Bugojnu takodjer fini cova kojem je eto malo pao mrak na oci,pa onaj sto je prosle godine ubio u Zvorniku Srpskog policajca,uz povike Allahu Ekber takodjer,negi psihic,nije vodjen Islamskim radikalizmom,i sada ovaj nesretnik isto. Vehabije treba prioganjati na svakom koraku u Bih,protjerati ih sve iz zemlje,ovo je 21 vijek,nije 7 vijek,u kojem i dalje zive ti nazadni kriminalno seljacki umovi.
Vidim ti što spominješ SDA pod šifrom da si uveliko patenik i jadnik ovaj slučaj nikako nema veze sa Islamom a slučaj iz Zvornika osveta za ubijenog oca to si trebao da znaš
SAD TEK RAZUMIJEM STA JE TERORIZAM. Bitno je okriviti islam i tzv " vehabije". Iskreno ni meni nisu dragi, ali predrasude su nesto drugo. Ovaj klosar nema veze sa islamom. Odgovorno tvrdim. 2 puta sam 2009 podnosio prijavu protiv njega zbog obijanja trgovine. I jos jednom zbog kradje auto kasetofona. Sve zabiljezile kamere koje nasa policija nije mogla uzet kao dokazni materijal. Al bitno je da je to teroristicki akt. Mediji su ti koji islam pljuju
Vala bas,inace su vehabije,talibani fini,ne ratuju nigdje po svijetu,treba uspostaviti diplomatske odnose sa Islamskom drzavim,Isisom i sa Boko Haramom pod hitno. Optuzijem ja i Islam i Krscanstvo,smatram ih kopijama ranijih paganskih vjerovanja,ubleha,od kojih koristi imamu samo vjerske i nacionalne kriminalne Vodje,pa je tokom citave istorije to tako bilo.
Mafija seljacka. Mozda se nisam dobro izjasnio ili si me pogresno razumio. Sve to sto si naveo si 100% u pravu. Ali to nema veze sa islamom. Boko haram. Al kaida. Isis. Idil. Sve ista narkomansko-pedofilska-manijacka udruzenja koji zive svoje bolesne snove. Naveo sam ovog bolesnika samo kao primjer.
joj gledaj vehabije kolika mu je brada Hahahah
Biće još mnogo Enesa ako ovako nastavi prosperirat' "država".
Jebiteme ako ja njega odnekle ne znam.
Nećemo te guzit', al' prođi još jednom kraj ogledala "majketi"...
klix.... Veliki Brat vas posmatra