Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Natjerali smo svijet da nas natjera da promijenimo misljenje.
Iako tvrde da su multietnička a ne eskluzivno bošnjačka partija izdali su se. Naime ugledna SDP-ovka Suada Hadzovic lajkala je status na FB koji glasi \"Napokon smo iz vlasti u Srednjoj Bosni izbacili Hrvate\". Hoće li ovako skandalozno i nacionalističko ponašanje kazniti \"multietnički\" SDP?
Realisto, KAD ĆE REFERENDUM? BUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...
BOSNA I HERCEGOVINA JESTE BILADRZAVA. BOSNA I HERCEGOVINA JE SADA PRAVA DRZAVA. BOSNA I HERCEGOVINA CE UVIJEK BITI DRZAVA. BOSNA I HERCEGOVINA JE PRIZNATA U \'UN\' KAO NEZAVISNA DRZAVA, I TAKO ĆE ZANAVIJEK OSTATI!!! BOSNA I HERCEGOVINA JE DRZAVA, U KOJOJ ZIVE TRI KONSTITUTIVNA NARODA Znam da ti je krivo, ljigavče, što je to tako, ali jedino što možeš je da dudlaš i sisaš lagano...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
S E R E M ___________NA BOSNU___________________
ako BiH nije drzava, protiv cega se ti onda boris? :D
buahahahahahahaahahhahahahaha
E MOJ RADOJIČIĆU TOSE NA NAŠEM JEZIKU KAŽE DODO PLJUJE A VI OSTALI LIŽETE BAŠ SIMPATIČNO
Stalno tvrditi da nesto nije znaci zapravo stalno potvrdjivati da to postoji. Jer da nije i da ne postoji o tome se ne bi ni raspravljalo. Zato hvala ti sto svojim komentarima potvrdjujes drzavnost BiH.
BOSNA I HERCEGOVINA NIKADA NIJE BILA DRZAVA. BOSNA I HERCEGOVINA NIJE SADA NIKAKVA DRZAVA. BOSNA I HERCEGOVINA NECE MOCI NIKADA BITI DRZAVA. BOSNA I HERCEGOVINA JE PRIZNATA U \'UN\' KAO NEZAVISNA DRZAVA, A TA NJENA NEZAVISNOST SE MOZE OBJESITI ZUTOM MACKU O REP. BOSNA I HERCEGOVINA JE GEOGRAFSKI POJAM A NE DRZAVA, GEOGRAFSKI PROSTOR NA KOME ZIVE TRI NARODA KOJA SE NAJVISE MRZE OD SVIH NARODA U SVIJETU-VISE SE MRZE NO HUTE I TUCI U AFRICI.
Kakva mi je to drzava kada Bosnjaci ne dozvoljavaju pristup Srbima i Hrvatima cak ni na portal koji pripada Bosnjacima nego kada se jave pljuju ih najpogrdnijom pljuvackom i prijete kamama.Mozete sada samo zamisliti sta bi bilo-kad bi bilo da Srbin ili Hrvat prosetaju Tehersarajevom u narodnim nosnjama njihovih nacija.Rastrgli bi ih Bosnjaci ko bijesni vuci. Zato je moj gornji komentar 100% tacan i trebaju ga se Srbi i Hrvati drzati u potpunosti ne obazirujuci sta Bosnjaci koji su im zestoki neprijatelji govore.
SEREM SE NA \"BOSNU\"
Radoje, pročitaj šta ti piše na registarskoj tablici, pa onda nastavi sanjati :))) hahahahahahahahaha...
Principijelno do kraja ;)
kozo jedna nikakvi entiteti, postoji država BIH i tačka.
Pa tu priču tamburate već 20 godina, a BiH još uvijek tu...Znači, nešto ne štima! Ako imate damu krenite kao \'92. A kako ih nemate, poklopi se ušima, podvi rep (kako ste i naučili) i marš sa ovog foruma!! Ovaj forum je ipak za ljude a ne za životinje, stoku i fekalije!!!