Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još kad bi odvojili stazu za kočije pa da nije put pun govana bilo bi top.
@Cipiripi nemoj zezati ide čovjek i kupi odmah babe su najgore neće da se sklone zvoni koliko hoćeš
Kaze Memic do septembra u funkciji tramvaji do Hrasnice...prodje od tad 12 bajrama
mora bit sablasno kad su zagradili prostor vrela bosne ko guantanamo i još naplaćuju ulaznicu građanima sarajeva, na početku aleje napravili otpad, smetljarnik i trgovački ciganluk, usluge u ugostiteljskim objektima mogu platiti samo bogati strani turisti, tak da tamo uspijevaju samo još cigani i arapi na jurećim biciklističkim kosturima i fijakerima po aleji. a duše tamo više sarajevske nema.
Rekonstrukcija ili struganje zavrsnog sloja asfalta i asfaltiranje zavrsnog sloja? Rekonstrukcija kosta 3 miliona i taj projekat je stajao u ladici 2 godine. S obzirom da je ovo ipak struganje i asfaltiranje zavrsnog sloja, projekat ce i dalje ostati u ladici #mozebolje
I tako memic zabi 10.000 metalnih stubova tamo gdje su balvani bili. Ko biva, dugorocniji su.
Akademik Memić u djelu "Rekonstrukcija".
Ako nože ikako setnicu pored pa ne mogu sa bajkom proć pored baba
A sa koliko para ućestvuje opština Ilidža
Ne ucestvuje. Ovaj posao kosta 100.000 KM. Presvlacenje novog asfalta, za to ne treba ucesce, opcina Ilidza napaja cijeli grad vodom, 3000 litara u sekundi se eksploatise iz vodozastitne zone, a gubici su 75%. Ko se bavi tim? Niko. Populizma mi je na vrh glave.
Nevjerovatno ali Vlada KS pocela raditi.
@akuzativ Pa kada nije vise SDA onda se nesto i radi. U zadnje vrijeme vidim sve vise pozitivnih vijesti i radnji koje inicira nova vlada. Svaka cast i samo dalje!
zar mora, a mora uvijek naopako...na pocetku turisticke sezone nam dajte bagere i betone...