Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sestoaprilsku nagradu treba dati penzioneru...koji s 300 KM penzije poplaca rezije i od ostatka ostane ziv...
Dajte Abdulahu Skaki i napravite kurban SDA party na račun MMF. Ljudi će se hraniti slikama sa derneka!
na sto spade i ta nagrada... degradirana, kao i sve ostalo ovdje...
@vinja... dugo sam listala i trazila gdje da ti odgovorim... vise puta se sjetim tebe dobra dušo, danas posebno, u mislima mi jedna divna čestita zena, brizna majka i posebno dobar drug ... zelim ti sretan ovaj dan, i sve dane u tvom zivotu, da budeš uvjek zdrava, sretna i vesela sa tvojim najmilijima. 💖🤗😘 💝 Pozdrav! TEBI 🥂 https://youtu.be/bksIUuSBEzw
@LIMESA ljubavi moja! mene tu nema vise skoro pa nikako, ovo slucajno zadnjih par dana da nesto napisah :) milo moje, kao prvo hvala ti na prekrasnim epitetima i zeljama, a kao drugo, vjeruj da si jedna od rijetkih koje sam ovdje srela a koja ne samo da je normalna, nego je i predivna osoba. obozavala sam citati tvoje komentare zbog bezuslovnog ispoljavanja stava i neuljepsavanja istine :))) od srca ti zelim sretan praznik i da budes sretnija no sto mozes da zamislis. prekrasno je sresti te :*
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Merlin kandidat; 600Aprilska nagrada na aparatima
Iako sam veliki fan Dine,ali kako neko moze dobiti veliko priznanje ako si među najvecim plagijatorima u bivsoj Yugi?
STa je to on uradio sem silnih ratnih i poslijeratnih lazi??? U po rata otisao kosu presaditi... rekao nece nikad u Srbiju , pa otisao... napisao pjesmu Aliji pa kad je trebao u Srbiju, on demantovao da je o Aliji Miladinu... Uzima pare kaficima, satro autorska prava... Dubioza dobila 120 KM?! Itd... itd... LOPOV... LAZOV... NARCIS... da ne serem dalje jel'de dosta?
Ubi nas neznanje.
Cudi me da nije Boro Drljaca u konkurenciji.Sto rekose babe:Kad se sjetim one srece.Jedan vadi drugi mece
Samo 3 kandidata... i to iznuđena, ja sam jednom napisao da Sarajevo treba da promijeni ime jer ovo danas ne zaslužuje sa se tako zove.
KAko bi danas izgledao New York da nije donešen zakon o zaštiti okoliša ! Gradi Sarajevo decoooo, hahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahah, kakav zakon kakav okoliš ! https://www.nytimes.com/2017/02/28/nyregion/new-york-city-smog.html?_r=0
Mozda je od svih Dino Merlin ponajvise zasluzuje jer je po meni najveca pozitivna zvjezda grada a onda bi se svakako trebalo naci i ime Senada Hadzifrjzovica dokazanog novinsrskog borca za ovu drzavu
..haj ti maži eurokrem.
potopi glavu u hladnu vodu i nadaj se upali mozga.
Jest Dino napredovao u karijeri.Mukotrpnim radom do Sestoaprilske nagrade.A ta nagrada je u danasnjem vremenu zajedno u rangu nagrade sa Farme ili Zvezde Granda. Sto se Sarajevo ofira sa ovom nagradom kad je izgubila svaku svrhu i vrijednost. Ako se se uz nju dobija i kakva keshovina,ne sumnjam da ce je Dino ugrabiti.
ne zna, sto Merlin , covjek otpjevo profesionalno bio placen za to i sto nagrada ? nije se odrekao honorara ili donirao u humanitarne svrhe ?
Jel misle na pjevaca, ili ovog s foruma?
De polako.Da li je on kandidat za šestoaprilsku ili prvoaprilsku nagradu? Presberite se malo.
U Hravtskoj vlada upravo izdala dekret da se zemlja suoči sa svojom mračnom prošlošću ! I BiH će kad uđe u EU ako bogda se usočiti za mračnom prošlopću kad je Emerik Blum dobio nafradu Sarajeva za ENergoinvest, najvećeg izvoznika u bivšoj zemlji. A danas u slobodi i demokratiji , najveći izvoznik zemlje i doitnik najvećeg priznanja DINO MERLIN !!