Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UHODANI PUT MALVERZACIJA.
mogu nam stati na stopu,al na nafaku nema sanse.......3 oktobar,i promjeneee
doce cica na kolica i njima ce neko stati u kraj
Pa ja stvarno ne znam za koga oni nas smatraju. Zato treba izaći na izbore i iskoristiti svoj glas. Ja sam čula da kod nas i mrtvi ljudi glasaju.
Ove godine je nemoguća zloupotreba glasačkih listića !!! Ovo mi miriše na prevaru, ono sigurna. šta ima
Šta će ti politički marketing, plakati, brošure, kad možeš fino kupiti listiće i zvršiti posao.
Fahro i kompanija su previše sigurni u pobjedu. Zašto. :)))
Cestitam gosp. Behmen, uradili ste više nego bilo ko prije Vas.
ma nemoj, za svake izbore ista priča. uvijek kradu i daju nacionalistima. fuj ste. pod hitno treba izvršiti reviziju rada cik-a i da se te malverzacije zaustave jednom zauvijek, a odgovori konačno kazne po zakonu.
lazete seronje jedne pun nam je k... vas ,
i u CIK su sve prodane duse. Inace se ovo ne bi desavalo. Pa dovoljno je da neko prijavi ovakve neregularnosti pa da se pokrene istraga, da se ospe cijela ekipa ovih sto kupuju glasove, ko kula od karata. Samo da se hoce. Zalosno je sto i mi znamo za to, ali se pravimo ludi.
cak po kaficima u sarajevu javno prilaze i obecavaju 100 KM svakom glasacu...
nikada se i nije manipulisalo glasackim listicima nego glasacima,tako je i sada
Mora se obezjbediti jos jedan mandat uzimanja,GLADNE OCI se nikad nemogu zasititi !!!! Svi znaju ko dobiva navise glasova u dijaspori tako da svi znaju ko ce krasti opet ! Necemo da prstom upiremo ali mozemo reci da su ZELENE BOJE !
a zelite reci do sada je bilo moguce?????? pa ko je lud ovdje