Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota, otetim parama, od radnika iz proizvodnog sektora, koji krvavo rade za mizerne plate, vojnici dzabalebarosi jos i na turisticko putovanje zvano hadz idu. Namjerno kazem turisticko putovanje jer ce ovo da im bude i upisano kao takvo jercda bi bio hadz moraju biti licno i sa hallalom zaradjene pare. Cirkus od drzave u kojoj zivimo.
Takvi su ti svi uhljebi jarane,banda je to pogana.
Cuj to , pa kakve su ovo gluposti(nemam nista da neko ide u hadz privatno) , hoce za Srbe organizovati odlazak na Svetu Goru, Hrvati u Vatikan? Ovo mislim je glupost jel BiH kalifat ili sekularnaa drzava?
Sto se nas ticu neciji privatni klerlkalsticki izleti ? Zasto uopste ljude maltretirate s tim ? Izuzev ako nije vojni budzet platio troskove.
Fino,ionako za ništa primaju ogromne plate i još ovo. Jebeš Amerikumi smo prvi!
Neka nek oni idu na hadz,a ne na vjezbe,pa kad im Isil zakuca na vrata zvace 124
zar oni kucaju na vrata ???
Ma eto,otprilike
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pa sta ce drugo, kad su naoruzani samo postekijama i tariguzom...
Bitna informacija pravo!!!
Bujrum. Icu i ja na hadjiluk, ispred dzamije cu prodavati kiki riki, sjemenke, cvarke, orbit zvake i steku Drine.
Ja sam jedan od tih 17, mashAllah.
vjeri nije mjesto u vojsci ;) to ostavite kod kuce, armija je jedno a vjera sasvim drugo :) kakav hadž , šljem na glavu i obuka