Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobre projekte u skolstvu pravi gosp Masic..svaka cast neka i ucenici malo osjete kako je to raditi..
Nek ministar odvoji od svog honorara i nek daje. Uzme od naših budžetskih para i onda se hvališe. Ministre odvoji platu za srednjoškolce.
Nek osjete kako je to radit, jer ce se dugo nakon skole povlacit po birou
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E bas je ovo odlican projekat za djecu.sve pohvale Masicu za ideju..
Ja sam stava da ga se ne treba hvaliti, čovjek radi posao za koji je plačen, samo na ovnovu ovoga bi i drugi trebali poduzeti korake i napravit nešto slično u okviru svojih mogučnosti!
Imamo mudrog i pametnog mladog ministra koji posao odradjiva na najbolji nacin, jer i ucenici trebaju okusiti malo rada, stvarati radne navike.....
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) Vaša Kraljevska : http://ow.ly/pCeWG
bravo, pa nekad u buduće kad vas neko puta jeste li ikad radili ili ste još nezaposleti.. mogu sa ponosom reći "jesam jednom" :D
Gledaj ovog nerasta da li on volontira ili mlati pare a ove dvije da li su volonterke ili...
Vaznost ucenjau ucionicama i kuci, naravno da je znacajno, ali za uspijeh u zivotu je neophodno iskustvo van ucionice za vrijeme skolovanja. Ucenici ce kroz ovakve projekte upoznati i svijet rada. Takodje je znacajno u ovakvim projektima da ucenici stvore radnu naviku.
dobar projekat...samo ih ne treba slati u kancelarije nego da se fataju fizickog posla...vise bi cijenili starije i njihov rad
U onom "totalitarnom" rezimu su "tjerali" ucenike strucnih skola da idu na praksu. Sad ovi izmisljaju toplu vodu.
Sve pohvale za projekat, od malih nogu se treba uciti kako je to zaraditi
Pa sve skole u svijetu imaju projekte slicne ovome...ne vidim razloga zasto da se protivimo ...
Ovo je jako dobar projekat i mislim da je koristan, jer uciti neke stvari iz knjiga i vidjeti kako to ide u praksi nije isto.
Zanimljivo, vjerujem da će ovo djeci biti zabavno i lijepo iskustvo u svakom slučaju
Odlicna ideja.ima smisla..
Želim da budem dekan fakulteta :) .
A koja razlika u odnosu na ove što prodaju razglednice, čestitke, bojanke, slikovnice. Šta dobiju djeca? Pa i ovdje djeca rade cijeli dan za 20 KM, 5KM uzme organizator, ostalo valjda ide školi. Popularno zarađivati preko djece.