Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jos 20 puta vise od toga pokrale sto se ne zna!
Malo je 20 puta.
100 puta
Svaki puta kada platite porez sjetite se da neki parazit sjedi u stranci i nikakve svrke nema, a uzima dobre pare od tog poreza.
Referendum, za ukidanje financiranja političkih partija iz budžeta.
Mogli su za ovu lovu uvezati sa tramvajima Sarajevo sa Vogošćom,Hrasnicom,Ilijašem
Ona stranka koja ovo promjeni ima moj glas.
Ukinuti finansiranje stranaka iz budzeta!!!
Ma to je što se zna, sića... a gdje je mito i korupcija? Gradjevinske dozvole, javne nabavke, razna rješenja, plaćanje za presude, razno "potkivanje", tenderi, preusmjerene donacije... UH!!! Mogli smo biti bez zaduženja... Da se krene sa oduzimanjem te "imovine", ne bi nam trebao ni MMF ni svjetska banka.
Neka uzimaju kad smo budale i dozvoljavamo. Ali zato mlatiti po drustvenim mrezama...tu smo prvaci svijeta.
Pa dobro ljudi, jel ima neko da zaustavi ovo, šta da se uradi, kakve stranke i kome one još trebaju ? Imal hebeni zakon da se donese da budu samo dvije stranke, lijeva i desna, ako jedna nije dobra da biramo drugu! A ne ovako, ne zna se ni ko pije ni ko plaća, doduše stranke piju a mi plaćamo, dokle više!!
@Spika Ukidanje finansiranja stranaka iz buđeta zašta se zalaže Mirsad Hadžikadić (Platforma za Progres)je rješenje,same će se gasiti kad se budu morale samofinansirati.Trebaju građani posebno oni koji uopšte ne glasaju izaći na izbore i birati stranke i političare prema programima koji nude i pobjediti državne uhljebe koji glasaju za ove što nas uništavaju.
PRIHODI fizičkih lica ???? Većina STRANAKA imaju ugovore sa svojim članovima, kad osvoje neki mandat ili dobiju neku političku funkciju moraju da dio LD uplate u stranačku BLAGAJNU !!! Mimo ZAKONSKIH okvira na ovakav način se PODIŽU PLAĆE funkcionerima kako bi i NJIMA a i STRANKAMA bilo NIKAD BOLJE !!!
A gdje su povlasice , auta , sekretarice , ručkovi , pokloni a ništa za uzvrat , pa ovo je raj na zemlji uhljebiiiiii
Otiđe komsic do bankomata i podigne plaću u visini primanja predsjednika Slovenskog parlamenta. Kakav kralj😅🤣🤣🤣🤣🤣😅😅🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Kad je to tako takon odredio.Ne bi oni ali poštuju zakon. Stoko neradničko pljačkaška
Ma sad cu i ja osnovati stranku " Stranka brze love" Glasajte za nas a mi cemo vam garantovati odlazak u Njemacku.
Malo
može li iko da presječe finansiranje stranaka iz budžeta, čak treba suprotno ko želi u vlast da položi depozit ako naprave štetu da je namure, pa dosta im je što su vlast, dangube, samo palamude, i stalno ponavljaju jedno te isto, zastrašuju narod a sve rade protiv naroda
Klixe. Koliko Vam je Telemach platio demat. I zasto nema komentara. Krelci