Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje svih pitanja je: Ako Dodik nema uporište u zakonu za svoje postupke povlačenja nadležnosti, zašto ga OSA ili SIPA ne uhapsi za rušenje pravnog poretka? Ili je možda čovjek u pravu?
Da ga SIPA pokusa uhapsiti doslo bi do oruzanog obracuna izmedju dvije drzavne agencije cime bi bio izazvan rat. Upravo zbog ovoga srpski i hrvatski nacionalisti ne zele gradjansku drzavu jer tada SIPA kome pokuca na vrata to znaci da su dosli zbog kriminalnih djela a ne da napadaju naciju jer u ovom trenutnom ludilu od Ustava SIPA moze hapsiti bosnjake poput premijera Novalica ali srbe i hrvate ne smije dirati poput Dodika i Covica
Zamisli dodjes hitno na hirurgiju nakon udesa, doktor te otvori i onda kaze "alahimanet, odo ja na dzumu" i onda iskrvaris na smrt. Najbolje bi bilo da je u federaciji petak neradi dan jer su ipak vjerski zakoni najvazniji.
Milorade vrati se svojoj postojbini ruskim stepama. Idi i nek bude svako na svome.
"uzivo" a gdje vam je link za uzivo?
I ovu Cvijanovicku guraju ameri.Bice gora od šefa joj..
Poceo je neko i razmisljati glavom tamo a ne ķo ovce samo ble ble za dodickom !!!!
PO Banjaluci se prica da je ovo sve zbog porno uradka u kojem su uhvaceni Dodik i Cvijanoviceva !!!! i sad ona mora braniti Dodika jer joj on prijeti da ce objaviti snimak , posto su amerikanci vec sve spremili da umjesto Dodike bude postavljena Zeljka ! Eto o tome se radi !!!!
"Osim toga, on je žestoko napao opoziciju, predvođenu SDS-om i PDP-om, optužujući ih za izdaju." Izdali su mu privatne interese, ne može dizati kredite bez zaloga narodne imovine. Treba platiti obveznice.
L U D I L O O O O !!!!!!!!!
Trla baba lan da joj prođe dan. Od ovoga nema nista.
Tako je vikao i Karadzic pa gdje je sada. Tako je vikao Milosevic pa kako je zavrsio. Tako vice sada Dodik a cega ga nista drugo nego 2m sa 2m pi*a i spava u istoj sobi.
Trla baba lan, da joj prođe dan.
Baš bi bilo dobro da ih stigne koja krstareća raketa koje, kako kaže poslanik iz okoline Sarajeva Nenad Stevandić, spremaju u Federaciji za obračun sa golorukim Srbima. Također, dobro ovaješteni gospo'n doktor zna da ONI dole prate i prisluškuju razgovore, imaju čete hakera i sve to protiv RS-a! Zajebani smo ti mi, moj doktore!
Prolit cemo vas.
Uskoro ćete pocrkati od gladi :)
sve mlaćenje prazne slame, zna to i vepar, ali valja mu bilo kako spasavitu gujcu, pa makar i šupljiranjem.Njemu trebaju Srbi presuditi, to je jedino ispravno i pravedno
Zna li ko sta ono bjese na Vidovdan, datum koji bi Dodik da bude prekretnica?