Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju petlju ima ovaj Cavic svaka mu cast. Pravican politicar ali to ljudi nazalost ne prepoznaju.
Toliko je pravican da je na vrhuncu svoje moci kao predsjednik RS-a bez razmisljanja raspustio parlament i postupio po duznosti onda kad je ona seljacina iz Laktasa zajedno sa amerikancima preuzela vlast i evo do sad se nije skinula. Mislite da bi Laktasenko to bio spreman uraditi sada? Taj potez ga je i kostao mjesta predsjednika SDS-a. SDS-a kojeg je on upravo demokratizirao i izvukao iz zlocinacke organizacije kakva je bila u ratu. Napravio je novu politicku partiju ( DP-demokratsku partiju) pa se udruzio zajedno sa Zdravkom Krsmanovicem i njegovom tada (NSP novom socijalistickom partijom) i napravio NDP- nezavisni demokratski pokret. Da li ste ikada od njega culi rijeci mrznje upucene bilo kome? Prema tome, svi do jednog politicara trebaju se ugledati na njega, svi do jednog.
ovakva je ista "damu" imao i dodo dok se nije domogao fotelje...
Sutra ce ŽeljkO osvanut na klixovoj krizaljci
Kada je u pitanju ISTINA, podastiranje činjenica, snimaka, dokazivanje činjeničnog stanja u konkretnom slučaju žive istine da je ,,dama,, iz vrha politike Republike Srpske radila nepoštenje radnje, kupovina ................i da ne nabrajam više nije potrebno izgovoriti ni jednu jdinu riječ. Pametnom je sve jasno! Za Srbe ,,ISTINA,, nije ,,ISTINA,, za Srbe je istina ono što srbina u datom trenutku odgovara da bude istina, dakle istina za njih je samo ono što oni hoće daa bude istina. GENOCID U SREBRENICI! Kugla zemaljska potvrdila, ustanovila, uočila, dokazala, osudila, pohapsila, vodio se sudski postupak u Hagu, dokazano ali............... Srbina ne ,,paše,, ta istina njihova istina je drugačija, odnosno isključivo ona koja njima odgovara. Hrvati i Bošnjaci, prestanite polemisati i piskarati sa Srbina o bilo kojoj istini jer istinu za cijeli svijet a polemisanjem i piskaranjem sa srbima o tome je činjenje usluge genocidnom narodu da malo rasterete njihove bolesne duše.
Papci ostaju papci .babe su babe a baje su idioti
Ne raspravljaj se s njim ubodi gaaaaaaa, ubodi gaaaa :)
bilo je u sali vise od dva papka.
Vidi , stvarno , u datom trenutku niĐe papaka, valjda svi u holu puše (jedan drugom). Eto, jednom i Željko/a ima pravo ...!!!
Vise mu ne mozes vjerovat,,jednom papak uvijek papak". Jebbes takve ljude.
Dzaba se svadjate :), najvjerovatnije da ce Republika Srpska bit ukinuta :), kao genocidna tvorevina.
Sto kaze bivsi vrhovni sudija FBIH sto se tice alimentacija.. Kaze ja bih naredio svim sudijama dok majka ne dobije alimentaciju da ne smiju uzimati druge predmete.. A ovdje bih ja rekao,naredio bih istragu i da niko ne smije nista drugo raditi dok neko ne zavrsi u zatvoru.. Brzo jasno i efikasno,nema odugovlacenja..
Pa i SDA u HNK trazi 3 papka da podrže vladu. O tom niko ne priča.
STO SE PAPCI USKOMESALI KO BIVA NESTO IH DIRNULO A ZNAMO DA IM JE DJON OBRAZ HAHAHAHA
Drz’ ga Zeljka!! Ca!
Vidi mu zvucnika. Ratni plijen :)
Samo se čuje "Gasi Meho, Meho gasi"