Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Boze samo neke stranke,mislite da ce biti bolje,imamo mi njih i previse,ali problem je sto niko nista ne radi,a ne vjerujem ni ovi da ce ensto promjeniti,Komsic bio u sjeni sve do sada nikom nije pomagao niti su ga interesovali gradjani sad pred izbore se digao kao da ga podrzimo,ma fu jsve
Ja znam za sest slucajeva gdje je pomogao obicnim ljudima.Nego zanosna drzi se ti sminke plitka si ti za politike. Ups izvini Zlajin pioniru nisam te prepoznao nisam znao da si promjenio spol.
Draga Maja, priključi se bilo kojoj stranki uradi bilo šta za ovu tvoju domovinu, ako je tako smatraš. Najlkše je sa balkona pljuvati na sve. Još je lakše ništa ne činiti.
Čitam komentare,............može li nama iko ugoditi !?
gosp.FIKRET ABDIC i gosp.ZELJKO KOMSIC dva najveca covjeka u BIH...........................
zeljko spas ti je da se udruzis sa sa narodom kladuse i za predsjednika stranke stavis gosp. Fikreta Abdica i pobjednik si RAZMISLI TE MALO O TOM.............
Neka ovaj logo bude radni materijal. Molim Vas i opet Vas molim ostavite se amaterizma. Prepustite nekome ko zna, može i hoće da se brine o vizuelnom imiđu stranke. Pa i teksuelnom. Razumjem želju nekih članova DF-a da žele da se istaknu i doprinesu. Nije zgoreg da se u svom htijenju i malo konsultuju- DF u se prijavilo dosta kvalitetnih stručnjaka iz mnogih oblasti, a iz ove ih im veoma kvalitetnih. Dajte i njima šansu.
Živi bili pa vidjeli. Ja se iskreno nadam da će ovo možda biti poslednja šansa za sve koji misle onako kako piše u gornjem tekstu. Stranke koje su bile lijeve orijentacije / SDP, Naša S, SDU/ nemaju ni znanja ni kvalitetnog stručnog, a bogami ni obrazli ljudi na vodećim funkcijama u stranki, a na državničkim funlcijama baš nikako. O SNSD - u nema čak ni priče.
Ovaj, narod već odavno, sisa vesla, pa to novo jedro, može da jedri jedino vjetrom utopije.
Logo je KATASTROFALAN! Angažujte profesionalnog dizajnera ili reklamnu agenciju i mijenjajte ovu bruku! Ozbiljna politička partija MORA imati ozbiljan vizuelni identitet.
ovi nece preci cenzus i krajnje je vrijeme da ovi komunisti odu u zaborav
Već je 17 godina prošlo od završetka rata, a mirne duše mogu reći da je zemlja u istom, ako ne i gorem stanju. Sami smo krivi, svake 4 godine biramo ISTO! Ja želim perspektivu, želim da ostanem ovdje u svojoj zemlji, ali mi je dosta da mi papci i lopovi uništavaju tu istu zemlju i moj život. Vrijeme je za promjene! G. Komšić može staviti čudnovatog kljunaša na zastavu svoje stranke, ali moj glas ide njemu. Svako dobro svim Bosancima i Hercegovcima.
Ljiljani su bolji!
Na posljednjem bošnjačkom saboru ljiljani su prihvaćeni kao nacionalna zastava bošnjaka. Tako da bi DF bio onda bošnjačka stranka a ne gradjana BiH. Haj zdra'o. By omađijaj me®
Onda sam i ja za zvijezde, nisam znao za tu inf, zahvaljujem :)
Isti je on kao i lopovi iz SDA jer cim planira sa njima u koaliciju ne moze biti drugaciji i bolji.
ma trebo je ljiljane zadat......
Logo ukraden od zastave BiH Morat ce ga mijenjati!
bez sale,zna li netko je li zasticen logo na bih zastavi ako nije da ga zoupotrijebim :)
sad će se i Izet fazlinović, vječita komunjara prebaciti u Željkinu stranku, jer je program stranke kako reče Hadžiedhemćumurović narandžast...