Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li plan da ovo bude memorijalni ili islamski centar. Zrtve rata treba da se postuje ali mislim da je pogresno da se oval objekat zove memorijalni centar a onda na svakom koraku religiozna obiljezja i onda pricamo o gradjanskoj drzavi
Pa pobijeni su ljudi zato sto su muslimani, a ne zato sto su gradjani. Kakve veze ima gradjanska drzava sa tim?
Samo gradi memorijalne centre, to sto nam sport propada boli nas k.
Realno, ne znamo napraviti spomenik. U Srebrenici je trebalo napraviti nestosto ce se vidjeti sa 20 kilometara, ne zaliti na takve stvari. U Sarajevu, ubijenoj djeci napravljena fontanica. Za takve zrtve se pravi nesto sto ce izazvati momentalno strahopostovanje kod svakoga!
Kako da se vidi od brda?
Arhitektura je nepostojeća u BiH.
Podrska za projekat. Kada podvucemo crtu sta smo naučili iz svega toga ? Ništa.
To je Republika Srpska. Kad počne svjetski rat a oni na strani Rusije nećeš smiti više otići tamo
Svaka čast!!
mashAllah!!! neka je sve u znaku islama, da je Bogdo vise stvari tako
Švabo proizvodio kadete i bube 30 godina nakon 2. svjetskog rata. Mi još kod kamen temeljaca.
Jel vas stid drevni kamenski narod zvani srbi?