Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pohapsiti sve sumljive hrvatice i srbcice u Bugojnu i ispitati sav slucaj ispocetka jer ovo je namjestaljka.
Ovo je cista namjestaljka od srba i hrvata zajedno sa SDA jer je hrvatima u cilju u buducnosti da osvoje ovaj grad,ali nece moci stoko hrvatska, srpska i Tihicevska opet cete dobiti po nosu .NISU SVI BOSNJACIGLUPI DA NASJEDAJU NA TAKO NISKE UDARCE.
www.kavkaskiemirat.com
Je.bala te Evropa...
vehabije = chetnici
Gdje ti tu viodish ,Pravnu Drzavu\'majko mila-ochito da se nerazumijesh u te stvari,a i kakov reroristichki akt,kada je to samo pokushaj reshavanja,vec odavno nereshenih pitanja izmedju KUP-a i civilizovanih ljudi(gradjana BiH-e)!Srdachan pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"!!!
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji vehabija, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo vehabije. Nas ovdje zovu vehabijama, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo vehabije, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam vehabije donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.
Koliko je drukčija priča svih vas licemjera u odnosu na eksploziju u FIS-u a da ne pričam o ranijim sranjima. Razlika je samo u tome što su žrtve bile Hrvati, kao da bombe znaju ko je koje nacionalnosti. Ovo je prilika i za jedinstvo i ujedinjenje zemlje, ovo je gamad protiv koje se treba zajednički borit.
EKV-Dum Dum dugo se pitam vredi li truda ali sigurno da mi se sviđa zato želim da sačekam malo u odluci ovoj ne bih hteo da stradam neću da kopam po đubristu sreće neću da zaprljam ruke moć počiva negde iza debelih vrata ja bih hteo da vladam zaboraviću potrebe i unutrašnje glasove samo jedan je put koji vodi do trona mi čekamo tvoj znak mi čekamo tvoj znak samo jedan je put koji dotiče nebo ja bih hteo da vladam mogu poslati bolji trenutak mogu birati pogodno vreme mogu čekati momenat sreće ne želim da stradam ja ću mrzeti ledeno hladno srcem sa sedam kora ja ću pucati pravo u leda ja sam rođen da vladam
prozivaju se razni domaci politicari, ali sta je sa njegovom (Inzkovom) odgovornoscu za ovaj akt??? pa on je vlast iznad sve vlasti u BiH!!!
SmrdoCerić posjetio porodicu poginulog policajca. Pa jel` im objasni na koji način da prihvate \"nove\" Muslimane. Da Bog da......................................................................................................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Efendiji INCKU ovakva situacija odgovara, jer se njom ucvrscuje njegova pozicija. Veliko cudo da nisu srbe proglasili kao pcinioce kao uvijek do sada. Pravo lice izlazi na vidjelo. Srpska strana upozorava na ovakve situacije godinama,ali bez pridavanja ikakvog znacaja.
Treba hapsiti duhovne i političke vođe i sponzore ovih terorista.
NIT DRZAVE,NIT PRAVA...A TERORISTA KOLIKO HOCES...NARAVNO,ISLAMSKIH !NISU SVE MUSLIMANI TERORISTI,ALI SU SVI TERORISTI MUSLIMANI !i oni hoce u EU??????????????NIKAD,ZA NIKAD!MRŠ U ANADOLIJU !
sta cet.nic.ke mrake dodje na ovaj portal i onda ono nesto komentarise... fu,j kad svaka bag.ra ima kompjutOr. U tOr bag.ro.