Društvo za ugrožene narode
0
Otvoreno pismo Schroederu o gasnoj krizi
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda su ovi pisali Merhametu pa neka greska u pitanju?
Da ne povjerujes!!!
kako ...ebu Rusi tek dolazi sex
Trazimo da Putin smjesta podneshe osthavku ! I da Rusija od sad pa na dalje plin transportuje za\'\' DZ\'\'(dzabe) ! Inace u znak proteshta skhacemo u \'ladnu Miljacku i vrsimo samoubojstvo utaphanjem -Udruzenje za poglupe narode- H.Silajdzic-Mrki
A budala ! Ovo udruzenje me podsjeca na likove koji su skoro Djeda Mrza protjeivali ! A sto je jos gore BiH duguje Rusima za plin ! Ludilo , brale. Ovdje prepoznajem Silajdzicev rukopis . Spasavajte se od budale , dok jos mozete! Ako vam bude jos \'\'pomagao\'\'nahebali ste ! Mada,mozda to nije ni lose...?