Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubomoran sam na ovu djecu danasnju......mi trazili od bickla felge da napravim koš. Dobar projekat,sklonjeni djikani i narkosinsa terena.
bot
@vxvx ciji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odlicno eto djeco da telefone i ekrane zamijenite necim zdravijim a i ovim starohanima ce dobro doci rekreacija
Telefon iz ruku, a loptu u sake i zakucavaj majstore!!!
ovo je zanimljiv projekat sa pozitivnom pricom, nadam se da ce se obnoviti sva igralista, da djeci pruzimo sto vise prilika za kvalitetno provodjenje slobodnog vremena.
Nadam se da ce se djeca vratiti na igralista i igrati se, a smaniti tv, igrice i one spinere 😕
Sport i samo sport.
super je samo stavite 3D kamere i policajca u blizini
Divan prizor,dosta mladih.Uzivajte!!
bot
U najbolje vrijeme najpotrebnije stvari, svaka cast!
bot
nekad su nacelnici otvarali dvorane, domove kultura, skole i finasirali projekte mladih, ulagali u nove talente............ a danas nacelnici prave spektatkl od obnove titove ostavstine, a i do te obnove ne bi doslo da se redovno odrzavalo. postaviti kos i ofarbati dijelove asfalta i time se diciti, tacno govori koliko smo spali na niske grane da se takvi projekti podvode pod uspjesnost nacelnika.
Sreci nemaa kraaaaaja !!Bravooo bravoo ! Osmijeh na licima djece,sve govori :) samo obnavljajte,u inat ovim sto unistavaju !!!
bot
Jako je bitno da se podrzava sport,i ovakvi projekti !Svaka cast,divno izgleda igraliste💪💪
bot
Lijepo je vidjeti malu i veliku raju na okupu,s ovakvim povodom.Igralistu je vracen stari sjaj.Bravoo !
bot
Bio sam danas,mnogo mladih i djece je bilo,zaista je zadovoljstvo vidjeti ih sve na jednom mjestu
bot