Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja se nadam višim temperaturama, stradaše mi zalihe ogrijeva :)
Eh Ares da se hoce vratiti ta 4 godisnja doba, pa da znamo kad je sta. Ovako cini mi se stalno jedno te isto, kisa pa malo pauze pa opet kisa........ Nadam se da necu zaboraviti kako izgleda snijeg, kako je poslo svake godine ga sve manje i manje.
Sve si upravu, slazem se i ja ga strasno volim i iscekujem s nestrpljenjem kao malo dijete. hahah Znam mnogi se nece sloziti sa mnom iz... pa recimo nekih od razloga koje si nabrojao. Ali meni je prije bilo idealno, imali smo sve cari godisnjih doba i zaista se moglo uzivati, a sada smo to itekako s***. Pozdravko i za tebe. ;-)
Zimujem i ljetujem na Klixu-u,vrijeme mi ne utice na radosti :)
Nezavisan kao orao.
ČUJ, NEDOSTATAK SNIJEGA NIJE POKVARIO DOBRU ZABAVU! JA SE ZABAVLJATI MOGU GDJE GOD MI SE PROHTIJE ALI SKIJATI MOGU SAMO NA PLANINI. JEBEŠ PLANINU BEZ SNIJEGA!
Opet topovi
mmm gledaj kurava iz rs
Neka komšijama padne na Jahorinu lijep snijeg i neka im bude uspješna zimska turistička sezona. Isto to želim i našim federalcima na Bjelašnici, Igmanu i Vlašiću, a nama u gradu neka bude što manje smoga i što više lijepog vremena...
@sagitarius, kojim komšijama? Nisu oni naše komšije. Ovo je cjelovita Bosna i Hercegovina. Komšije su nam u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori itd.
Dopada mi se Lady tvoj federalizam, ali neprijeporna činjenica je da je BiH sastavljena od dva entiteta, gdje su jedni drugim susjedi i to treba uvažavati kao Ustavom BiH predviđeno ustrojstvo BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neko nema za hljeba,a neko se skija na Jahorini.
@mujesir-mujo, pa nije to baš neko bogatstvo, da bi se pravilo takvo poređenje.
ostavljaće bošnje glupe pare koljačima jer gore možda nalete na bregu j ebo im on familiju nek mu šahin pošalje ćevapa
vidi aleksandre prijović
Plasi me ova guzva...
Prelijepo, pozdrav iz Zapadne Hercegovine možda se i vidimo.
ajme ća je lipo
Klasicno narucivanje clanaka od strane turisticke zajednice istocnog sarajeva, ni jedan normalan Sarajlija nece otici na Jahorinu pored Bjelasnice i Igmana, i to iz hiljadu i jednog razloga, do nedavno je u hotelu Termag visila slika Mladica, da ostavljam pare onima koji iza ledja psuju majku balijsku ili me tretiraju ko zadnji skart, nisam budala ... Zdra*o
@dianna.kovacevic, jeste li to vi nosili akreditacije sa vašim imenima?! Malo mi je nevjerovatno šta si napisala. Ustvari, ne vjerujem ti ni jednu jedinu riječ. To se zove "GOVOR MRŽNJE"!