Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijači Sarajeva su oduvijek silazili na utakmice. Ili sa Trebevića ili sa ostalih padinskih dijelova, prodaju sir i kajmak pa na utakmicu LOL
Uhapsite službenike Granične policije BiH Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Sto meni ide na k... ovo kad se ljudi kite nekim rekvizitima, nekim njima dragih klubova ... smarate ljude samo. A da Brega voli Zelju kao sto prica doso bi nekad na tekmu.
kad ih brega zalopata
Dugme propalo ko i Željo..
brega je muzicki genije, moze pricati ko sta hoce, ali tako je
Pored Bregovića Dušanka Majkić 😱