Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za svaku pohvalu
Prelijepo...treba cuvati svoju historiju i kulturnu bastinu...!
Divno !Napokon ! Samo naprijed jer mi imamo za razliku od doseljenika prepoznatljivu arhitekturu na prostorima BiH.
na zalost BiH se samo oslanja na ostavstinu predaka vezano za turizam i nista drugo..to ne prolazi bas mnogo..treba da se privatnici organizuju i da ljudima predstave prave stvari..primjer su sve naše banje koje imamo u BiH..samo to treba dici na veci nivo..izgraditi jos objekat i smjestajnih kapaciteta..tu su pare
Nesto ne vidim Gaziju na otvorenju, da nije pukla tikva izmedju gazije i becirovica hahahha
Obnavljaju neke privatne kule i vile, a Historijski muzej i Arhiv propadaju.
Vise ovoga manje histerije, piramida i politike...
Sta se ceka sa izgradnjom zatvora?
.nek vama dodik u istočnoj bosni obnavlja kule kad ste se nagurali ovdje ko sardine u konzervi a nijedna glave nema.fabrike nek vam dodik pravi pa se vratite a mi čemo u šeheru obnavljati svoje kule koje ste vi svojom bahatošću uništili kao i sve one što je valjalo po istočnoj bosni.srbi nisu pravili magacine u đamijama nego takvi kojima smetaju mektebi i kule.
OBNOVITE KASARNU JAJCE ! ...sramotno da onako propada jedna od najljepsih gradjevina, na najljepsoj lokaciji u gradu...sigurno ceka nekog saudijca da skroz propadne pa da napravi trzni centar ondje..
Ovima u sarajevu samo makaze u rukama, samo otvaraju (vec otvoreno) pustaju u saobracaj most na kojem se dva covjeka jedva mimoidju
NAPRAVILI JOS STARIJU I JOS LJEPSU KULU...HAHAHAHHA
Dobro je ovo taman da cete imaju opet sta gadjat
Ovo je nula...... da vidis Radoncica kule e....... to je prava kula hehee
Ja i ? Ko će vam za desetke godina posjećivat kulu? Bolje bi vam bilo da ste otvorili neku fabriku. Ali važno je da sarajlijice kuckaju i obnavljaju staro. Nikad u Bosni neće biti napredka.