Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvjerovatnije, gradnjom dzamija zele nadoknaditi sve one koje su porusene poslije zavrsetka drugog svjetskog rata, od strane komunisticke vlade. Ima jedna slika dzamije na Bistriku u blizini mosta, srusili su je i u podigli samoposlugu, isto kao sto su u velikom parku izgradili javni wc na starom muslimanskom groblju. I sta reci onda. Nemamnista protiv vjerskih bogomolja, ali sve te silne pare su se mogle utrositi na vaznije, egzistencijalne stvari, a moliti se mozemo i u kuci, svakako to je privatna stvar pojedinaca. A Saudijci su veoma darezljivi sto se tice dzamija, znaju oni sta rade, hoce da prosire vjerski utjecaj na bosance. Zasto ne uloze pare u otvaranje nekih pogona gdje ce "dzematlije" moci zaraditi hljeb nasusni, a ne da cekaju u redu za besplatan obrok ispred javnih kuhinja.
Tužan dan za balijandere... tvornice, folovi-golovi... haha, komunjare zdrao :D
E sva sreća, baš sam se počeo brinuti što Koševsko Brdo nema džamiju. Sad kad ju je dobilo, više nam ne treba nijedno radno mjesto. Živjet ćemo od have, hutbi i ezana. Šućur Allahu.
A moralno i normalno je dizati mega moderne multi milionske vjerske komplekse dok obrazovne, bolničke, kulturno-umjetničke itd. se raspadaju, već sam jednom postavio pitanje koje se prešutilo, a to je, da imate mogućnost da birate za nekoliko miliona, šta bi izgradili: džamiju, crkvu, školu, fabriku, firmu, kafanu, sportski objekt.....
http://www.clixsense.com/?6838625 Zaradite i do 300-400$ mjesečno radeći mikro zadatke! Isplata se vrši preko PayPal računa! Hvala svima koji su se registrovali! Vidjet' ćete da se trud isplati!
AFERIM.
Evo ga nije odavno, također naglasiti: "Općina Centar pomogla je projekt sa oko 800 hiljada maraka"
Vlast ne bi trebala ni marke izdvajati za religiju jer je oslobođena poreza, a naročito ne kada su ta sredstva prijeko potrebna za mnogo bitnije stvari, 80.000 godišnje su ogromna sredstva, još milionske donacije od Arapa.
hajmo sad ljubomorni srbi ,balije i komunjare ''što nije fabrika dignuta'' hahahah neka neka ako bog da još ovoliko džamija će se dići !