Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bir kere kabartmalı karmaşık Sırp bak. Onlar hala putperestliğin ait, Çünkü kendi uluması var ne vardı inanılmaz. Tipik Baliya Sırplar. Sta je Balijetine paganske? Smeta vam Monoteizam, a? Sta je srpske Balije, kome vi tamo prodajete muda sa "poturicama"? Bosnjanima? Jel vam ko reko da ste naziv Balija od nas dobili koja se na kaure odnosi? Vidim fino ga pripisaste Bosnjanima. Nema veceg kompleksa pagana. Selam iz Izmira Balijetine.
Ovakve bulice je muhamed ebavo. Znaci tradicija se nastavlja.
@bojovnik Sljedbenice pedofilske crkve, Balijo, miran i pometi pred svoje dvore.
brk0 pametno zboris turski pozdrav a ne bosnjacki dovoljno si potvrdio....
kamo srece da malo uloze na kulturu i obrazovanje vas bosnja da konacno sklone one boce sa pranje supcica po javnim wc.neznate razlikovat vjerski i drustveni pozdrav samo znate vikat merhaba i selam a za dobar dan ste zaboravili....
merhaba nije vjerski pozdrav nego znači dobar dan na turskom.
Jesi seljačina! Trebaš prvo pravopis lijepog bosanskog jezika da naučiš! Do tada si samo obična seljačina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na prvom casu se uci kuran, na drugom se obucuju o pripremljanju jakih eksploziva u komforu svoga doma, 3i- otklanjati jednu za erdogana, 4i, proucavanje kurana, 5i - otklanjati jos jednu, sto da ne, odmor - duvanje nargile i copanje masne pite, 6i - kako se efikasno detonirari na javnim mjestima, 7i - ucenje kurana, 8i - kako urlikati sa vrha rakete, 8i - jos jedno klanjanhe za put do kuce, zlu ne trebalo..umorna djeca, tako stmulativan i sadrzajan dan..
Svaka čast i neka je hairli.
Jesu li ovo Shije - Kurdi?