Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po svemu sudeci Predrag odlicno obavlja svoj dio posla.uradio je sve sto je bilo potrebno da bi sigurnost u BIH bila stabilna.
užas. kakvo entitetsko državljanstvo. ko je to uveo, to nije bilo predviđeno dejtonom. ovi tzv. borci za bosnu svojim potpisima bosni potpisuju rahmet. bosna je više stradala u dvadeset godina mira nego u ratu. sramota da bude onoga ko je parafirao papir o postojanju entitetskog državljanstva, kao i onoga ko je imovinu države b i h prepisao na entitete. sjeme im se zatrlo,
Predrag kurtes radi dobar posao. Stalno koordinira sa mupovima što je potre
potrebno fbih zbog sigurnosti*
Ma vidjeli smo kako su ovi "sigurnosnici" sa koordinirali sa protestima. Ne dob Bga da nas vise brane