Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamp zatvoriti, migrante deportovati.
Valjalo bi tamo zimovati: grijanje,struja,hrana, internet, sve besplatno!
Hvala EU pa ce zimu provesti na toplom a ne na zemlji ...
Ma zatvaraj to
Dace EU i 100 milijardi eura samo da ih ovdje zadrze kako ne bi isli u EU!! Lopovi, ublehe, sve ove organizacije pd IOM-a, Unicefa, UNHCR-a itd itd, pa da ste u Njemackoj ulozili 2 miliona eura mogli ste im fabriku otvoriti, fuj pogani jedne ljudske !!! Svi ste vi isti, i gori od bosnja !!!
A sta ce oni nama
Koje pranje novca, čekamo opet zapaljenje kampa da se opet doniraju sredstva od EU...
jesu fini cojk bi pomislio sto nam ovi dobro misle a oni nam ga suknuli do balcaka mi ce mo postat parkig za migrante i ovo malo sto ima u krajini bosnjaka ce da se raseli zbog sigurnosnih razloga
E to nam je pravo trebalo. Je3o vas hljeb.
Nece dugo trajat ,ovi ce to u potpalu opet...